Επιστροφή στις ρεζέρβες Βελγίου

Επιστροφή στις ρεζέρβες Βελγίου

Ούτε η «Μπάρμπαρα» μας έκανε να δούμε… άσπρη μέρα, έστω και το παρολί με τα τέσσερα ματς ξεκίνησε καλά.

Γράφει ο Ηρακλής Αντύπας

Καλημέρα και καλή εβδομάδα φίλοι μου. Ούτε η «Μπάρμπαρα» μας έκανε να δούμε… άσπρη μέρα, έστω και το παρολί με τα τέσσερα ματς ξεκίνησε καλά.

Η Γαλατά, βρέθηκε πίσω στο σκορ στα πρώτα 30 δευτερόλεπτα (!) με ένα αστείο γκολ, γύρισε το παιχνίδι και πήρε τη νίκη με 2-1. Το goal/goal & over 2,5 στην αναμέτρηση – Βόλφσμπουργκ – Μπάγερν πέρασε από το ημίχρονο και περιμέναμε δύο βραδινά ματς. Θέλαμε η Πόρτο να κερδίσει και να μπουν στο ματς τουλάχιστον τρία γκολ, αλλά δυστυχώς πήρε τη νίκη με τελικό σκορ 2-0…

Στην Ιταλία και στο ντέρμπι της Ίντερ με τη Μίλαν, η πρόβλεψη ήταν να σκοράρουν και οι δύο ομάδες, αλλά το έκανε μόνο η Ίντερ. Οπότε, ο απολογισμός ήταν δύο στα τέσσερα και σήμερα η στήλη στα προγνωστικα στοιχηματος θα επιστρέψει σε αγαπημένο πρωτάθλημα, με την ελπίδα οι ρεζέρβες του Βελγίου να έχουν όρεξη για γκολ.

Λόμελ u21 – Σεντ Τρούιντεν u21 Προγνωστικά

Όλοι οι… δρόμοι οδηγούν στο να σημειωθούν τουλάχιστον τέσσερα γκολ στο συγκεκριμένο ματς.  Οι φιλοξενούμενοι, που διαθέτουν και καλύτερη ομάδα (επτά ματς αήττητοι με τέσσερις νίκες και τρεις ισοπαλίες) προσφέρουν θέαμα. Προέρχονται από τέσσερα σερί over 3,5 και τα γκολ που μπήκαν σε αυτά τα ματς είναι μόλις 20!

Οι γηπεδούχοι τα πηγαίνουν ακόμα καλύτερα, όσον αφορά τα γκολ που μπαίνουν στα παιχνίδια τους. Μετρούν έξι σερί over 2,5, μαζί με goal/goal και τα πέντε είναι μάλιστα over 3,5!  Ο συνολικός αριθμός τερμάτων είναι 37!!! Επίσης, έχει εμφανιστεί τρεις φορές το 5-3, ως σκορ στα παιχνίδια της Λόμελ…

Κοτράικ u21 – Μολενμπέικ u21 Προγνωστικά

Και εδώ η επιλογή μας θα είναι το over 3,5, σε απόδοση 1,98. Οι ρεζέρβες της Κοτράικ μετρούν επτά over 2,5 στα οκτώ πιο πρόσφατα παιχνίδια της, με τα πέντε να έχουν συνοδευθεί με γκολ – γκολ. Σε αυτό που μας ενδιαφέρει, δηλαδή το over 3,5, αυτό έχει εμφανιστεί τέσσερις φορές σε οκτώ παιχνίδια και σήμερα ευελπιστώ να φτάσει τα πέντε.

Οι φιλοξενούμενοι, μετά από επτά σερί over 2,5, έμειναν στο 1-1 με τη Ντάινζε, οπότε σήμερα πρέπει να επιστρέψουν στα συνηθισμένα τους στάνταρ.  Το 1,98 που «πληρώνει» το να σημειωθούν τέσσερα γκολ στο ματς δεν είναι άσχημο.

Ντάινζε u21 – Βέστερλο u21 Προγνωστικά

Να τριτώσει το… καλό με τα over 3,5 θέλουμε και στο Ντάινζε – Βέστερλο. Και μάλιστα σε εξαιρετική απόδοση, δηλαδή 2,05. Λέω εξαιρετική γιατί οι επιδόσεις της Βέστερλο, δεν μπορούν να περάσουν απαρατήρητες. Μετρά οκτώ σερί over 2,5, τα επτά ήρθαν over 3,5 και συνδυάστηκαν και με γκολ – γκολ!

Δεν βλέπω το λόγο για τον οποίο να μην συμβεί το ίδιο και στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Ντάινζε, η οποία προέρχεται από επτά σερί goal/goal και τα πέντε συνδυάστηκαν και με over 2,5.

Πηγή: Bethome.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ