Η αντίδραση της Φράιμπουργκ

Η αντίδραση της Φράιμπουργκ

Σήμερα βάζω δύο ματς στις επιλογές μου στα προγνωστικα ποδοσφαιρου

Γράφει ο Τόλης Χριστοφοράκης

Το τελευταίο “κακό” μεσοβδόμαδα κουπόνι έχουμε στα χέρια μας γιατί από την άλλη εβδομάδα θα μπούμε στα ευρωπαϊκά παιχνίδια και πάλι.

Σήμερα λοιπόν βάζω δύο ματς στις επιλογές μου στα προγνωστικα ποδοσφαιρου. Ένα από το Κύπελλο Γερμανίας και ένα από την αγωνιστική στην Ιταλία. Δεν ακολουθώ μονά πονταρίσματα αλλά τα βάζω σε μια δυάδα.

🎁 Σούπερ Δώρο* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ 🎁

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις. 21+ | Αρμόδιος ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού &
απώλειας περιουσίας | Γραμμή Βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε υπεύθυνα

Ζαντχάουζεν – Φράιμπουργκ Προγνωστικά

Εδώ μιλάμε για μια αναμέτρηση, η οποία στα δικά μου μάτια δύσκολα δεν θα αποδώσει το αναμενόμενο. Ποιο είναι αυτό; Μα φυσικά η εύκολη πρόκριση της Φράιμπουργκ. Οι γηπεδούχοι εκτός του ότι είναι ομάδα 2ης κατηγορίας, δεν βρίσκονται και στα καλύτερά τους. Βρίσκονται σε διαρκή επαφή με την επικίνδυνη ζώνη και πιστεύω ότι το τελευταίο που τους ενδιαφέρει αυτή την στιγμή είναι το Κύπελλο. Προκρίθηκαν μέσω της διαδικασίας των πέναλτι στον προηγούμενο γύρο όμως η επανέναρξη τους βρίσκει στα χειρότερά τους και η πρόσφατη βαριά ήττα με σκορ 4-0 στο πρωτάθλημα το αποδεικνύει.

Η Φράιμπουργκ βέβαια από την πλευρά της είναι και αυτή αγνώριστη με την επιστροφή στη δράση. Καμία σχέση με την ομάδα που στους πρώτους μήνες της σεζόν έδειχνε ικανή να φέρει βόλτα τόσο τις υποχρεώσεις της στην Μπουντεσλίγκα όσο και στην Ευρώπη. Στο τελευταίο ματς με την Ντόρτμουντ δεν την ευνόησε η ροή του αγώνα. Έμεινε με παίκτη λιγότερο και το 1-1 του ημιχρόνου έγινε 5-1 τελικό.

Απογοήτευση σίγουρα υπάρχει αλλά αυτή η αναμέτρηση του Κυπέλλου είναι μια καλή ευκαιρία για να πάρει η ομάδα τα πάνω της. Μπορεί να της χαρίσει μια πρόκριση με μια καλή εμφάνιση, η οποία θα της δώσει την αυτοπεποίθηση για τα επόμενα ματς. Το combo bet που επιλέγω λοιπόν σε διπλό και Over 1,5 θεωρώ ότι είναι μέσα στα όρια του αγώνα.

Σαλερνιτάνα – Γιουβέντους Προγνωστικά

Πάω και στην Ιταλία. Λόγω των αγώνων Κυπέλλου, τα ματς της αγωνιστικής απλώθηκαν στο πρόγραμμα. Είχαμε δύο ματς χθες και σήμερα άλλο ένα. Αυτό της Σαλερνιτάνα με την Γιουβέντους. Χαμένη χρονιά για την Γιούβε όσον αφορά το πρωτάθλημα. Η τιμωρία με την αφαίρεση των 15 βαθμών έπεσε σαν ταφόπλακα στις όποιες ελπίδες υπήρχαν για ευρωπαϊκή έξοδο.

Το βάρος της θα πέσει στο Κύπελλο και δεν εννοώ ότι θα αδιαφορήσει για τα υπόλοιπα παιχνίδια πρωταθλήματος αλλά φάνηκε και κόντρα στην Λάτσιο ότι εκεί θα φορτσάρει. Σήμερα λοιπόν αντιμετωπίζει την Σαλερνιτάνα, η οποία μάχεται για την αποφυγή του υποβιβασμού. Η τελευταία της νίκη, της χάρισε μια βαθιά ανάσα παραμονής. Έχει επιθετική φύση στο παιχνίδι της και είναι ικανή να σκοράρει απέναντι στην Γιούβε. Αυτό θα κυνηγήσω λοιπόν, ποντάροντας στο εκατέρωθεν σκοράρισμα.

Πηγή: Bethome.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ