Επιστροφή στις νίκες

Επιστροφή στις νίκες

Την περασμένη αγωνιστική στην έδρα της Νότιγχαμ η Άστον Βίλα έκανε την χειρότερη της φετινή εμφάνιση.

Γράφει ο Τσάρλι…

Άστον Βίλα – Φούλαμ Προγνωστικά

Πρόβλημα στο γκολ

Την περασμένη Πέμπτη , έπιασε τα γνωστά της φετινά στάνταρ και με μία σπουδαία ανατροπή επικράτησε, με 2-1 της Άλκμααρ. Υποδέχεται την Φούλαμ που έχει φέτος μεγάλη δυσκολία στο γκολ. Εχει σκοράρει μολις στα 2/6 τελευταία της παιχνίδια. Την επόμενη αγωνιστική η Βίλα παίζει στην έδρα της Τότεναμ, αν δεν κερδίσει σήμερα την Φούλαμ, θα υπάρχει ο κίνδυνος να κάνει ένα αρνητικό σερί, που θα τη βγάλει από τις Ευρωπαϊκές θέσεις.

Αντίδραση υπήρξε με την Αλκμάαρ, αν παίξουν με τα γνωστά τους, στάνταρ οι παίκτες του Έμιρι, δεν θα έχουν πρόβλημα. Ο άσος στο 1,57.

Τσέλσι – Μάντσεστερ Σίτι Προγνωστικά

Καμία βελτίωση

Η Τσέλσι δεν βελτιώθηκε, στο ντέρμπι με την Τότεναμ, απλά της πήγαν όλα καλά. Η Τότεναμ προηγήθηκε, γρήγορα πέτυχε και δεύτερο γκολ, με τον Σον, το οποίο ήταν για λίγα χιλιοστά οφσάιντ. Στο 33ο λεπτό, ο Ρομέρο σε μία προσπάθεια να διώξει την μπάλα, με τον τρόπο που τέντωσε το πόδι του, βρήκε με τις τάπες τον Έντσο και βάση φωτογραφίας η εικόνα ήταν για αποβολή, όχι όμως βάση της ροής που είχε η φάση. Συμβαίνουν όμως αυτά στην εποχή του VAR. Στην συνέχεια τραυματίστηκαν οι Μάντισον, Φαν Ντε Φεν και στο 55ο λεπτό, ο Ουτότζι άφησε την Τότεναμ, με δύο παίκτες λιγότερο. Μέχρι εκείνο το σημείο η Τσέλσι, για 25 λεπτά στο πρώτο ημίχρονο και για 10 λεπτά στην επανάληψη δεν έκανε το παραμικρό.

Ακόμη και με δύο παίκτες παραπάνω η Τσέλσι, δεν είχε ιδέες για να μπορέσει να αξιοποιήσει το απίθανο πλεονέκτημα. Πέτυχε τελικά το δεύτερο γκολ στο 75ο λεπτό, λίγο αργότερα ο Ντάιερ, ισοφάρισε, αλλά για ακόμα μία φορά η τύχη δεν ήθελε την Τότεναμ και ακόμη ένα τέρμα ακυρώθηκε για οφσάιντ. Στις καθυστερήσεις, η Τσέλσι καθάρισε το παιχνίδι, η εικόνα της καλή δεν ήταν. Αυτή η ομάδα, δύσκολα να βάλει δύσκολα στην Σίτι. Δεν σκορπάει φόβο, μέχρι στιγμής η ομάδα του Πεπ, όμως ακόμη είναι ανώτερη από τον ανταγωνισμό στην Πρέμιερ, ειδικά απέναντι στην Τσέλσι. Το διπλό στο 1,74.

Ατλέτικο Μαδρίτης – Βιγιαρεάλ Προγνωστικά

Τέλος και ο Πατσετά

Σε συζητήσεις με τον Μαρσελίνο βρίσκεται η Βιγιαρεάλ μετά την απόλυση του Πατσετά. Δεν κατάφερε να βελτιώσει την εικόνα της ομάδας, η Βιγιαρεάλ βρίσκεται στην 13η θέση του πρωταθλήματος, έχοντας τεράστιες αμυντικές αδυναμίες, δύσκολα να σωθεί πάντως η φετινή σεζόν. Στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Ατλέτικο, θα κατέβει να κοουτσάρει ο Μίγχελ Άνχελ Τένα, που είναι ο τεχνικός διευθυντής του συλλόγου. Η Ατλέτικο μετά την ήττα από την Λας Πάλμας, έχει την υποχρέωση να επιστρέψει στις νίκες. Προέρχεται από την εντυπωσιακή παράσταση με την Σέλτικ και έχει να αντιμετωπίσει ένα αδύναμο αμυντικά αντίπαλο. Ο άσος με over 1,5 στο 1,62.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ