Σε εκπληκτική κατάσταση η Παρί

Σε εκπληκτική κατάσταση η Παρί

Καλημέρα σας. Η κακή εκκίνηση της Ρεάλ και το επιμέρους 24-2 που δέχθηκε στο πρώτο δεκάλεπτο, με αποτέλεσμα στη συνέχεια η διαφορά να φτάσει και τους 21 πόντους (40-19), αποδείχθηκε μεγάλο εμπόδιο στην προσπάθεια των Μαδριλένων να κάνουν την ανατροπή κόντρα στην Μπαρτσελόνα, στο «Παλάου Μπλαουγκράνα». Με το τελικό 85-79, της Κυριακής, στο ματς που κρίθηκε στο φινάλε, με τους ηρωισμούς του Νίκο Λαπροβίτολα, μπορεί να πιάσαμε στο παμε στοιχημα το Over 162,5 πόντοι, όχι, όμως, την επικράτηση της «βασίλισσας».

Γράφει ο Σπύρος Κοντός

Από την Ισπανία θα μεταφερθούμε πιο ανατολικά, στη Γαλλία, για έναν ευρωπαϊκό εμφύλιο.

Παρί – Μπουργκ Προγνωστικά

Σε δαιμονιώδη φόρμα είναι η Παρί, των 17 συνεχόμενων επιτυχιών σε όλες τις διοργανώσεις και του 20-1 στο EuroCup. Πλέον απέχει δύο νίκες από την κατάκτηση του τροπαίου και την απόκτηση του δικαιώματος να παίξει στην Ευρωλίγκα της επόμενης αγωνιστικής περιόδου, που είναι ο μεγάλος στόχος της.

👉 Τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος μπάσκετ είναι κάθε μέρα στο Bethome.gr!

Από την πλευρά της, η Μπουργκ δυσκολεύτηκε αρκετά από την Μπεσίκτας, αλλά στο τρίτο παιχνίδι με επιμέρους 24-4 στην τέταρτη περίοδο καθάρισε τους Τούρκους, με 89-63, στη Γαλλία, και πήρε το εισιτήριο για τους τελικούς. Εκτός έδρας έχει τρεις αποτυχίες στα τελευταία τέσσερα.

Η Μπουργκ είναι μία από τις λίγες ομάδες που έχουν νικήσει την Παρί (83-81, στις 16 Δεκεμβρίου 2023, εντός έδρας), ενώ οι Παριζιάνοι έχουν χάσει το μοναδικό ευρωπαϊκό τους παιχνίδι στο γήπεδό τους. Ωστόσο, θεωρούμε ότι η τρέχουσα συγκυρία ευνοεί τη γηπεδούχο και για αυτό θα ποντάρουμε στον «άσο» στο -3,5 και το Over 159,5 πόντοι, που προσφέρεται στο 2,15, καθώς αμφότερες παίζουν σε υψηλό τέμπο.

πηγή: bethome.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ