Μάχη για την 6η θέση

Μάχη για την 6η θέση

Τα προγνωστικα στοιχηματος που ξεχώρισε ο Τσάρλυ την Παρασκευή (19/04)!

Τα προγνωστικα στοιχηματος που ξεχώρισε ο Τσάρλυ την Παρασκευή (19/04)!

Ο Τζιλαρντίνο φαίνεται πως έχει ταλέντο σαν προπονητής. Ανέλαβε τον Δεκέμβριο του 2022, την αποστολή να ανεβάσει την Τζένοα στην Σέριε Α και τα κατάφερε. Φέτος στην επιστροφή της ομάδας εκεί που ανήκει τα πράγματα πηγαίνουν εξαιρετικά. Μία απόλυτα επιτυχημένη σεζόν, με σημαντικά αποτελέσματα που βρίσκει την ομάδα της Γένοβα σε μία άνετη θέση μόνιμα κοντά στην μέση της βαθμολογίας και τον Τζιλαρντίνο στο στόχαστρο της Φιορεντίνα.

bet365 bonus
Bet365
4.8/5
ΕΓΓΡΑΦΗ

Τζένοα – Λάτσιο στην bet365

eeep disclaimer
21+
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Η Τζένοα που προέρχεται από ένα αήττητο σερί 4 παιχνιδιών έχοντας αντιμετωπίσει σε αυτό το διάστημα εκτός έδρας την Γιουβέντους και την Φιορεντινα, υποδέχεται την Λάτσιο. Το κλίμα μόνο καλό δεν μπορεί να χαρακτηριστεί μετά την ήττα από την Ρόμα. Στο επόμενο παιχνίδι με την Σαλερνιτάνα υπήρξαν εντονες αποδοκιμασίες.

Τζένοα – Λάτσιο

Γκρίνια, απουσίες και το μυαλό στην Γιουβέντους

Η Λάτσιο την ερχόμενη Τρίτη υποδέχεται στην ρεβάνς του 2-0 την Γιουβέντους για τα ημιτελικά του Κυπέλλου, στο μοναδικό παιχνίδι που θα μπορούσε να σώσει την σεζόν, αν και δεν μοιάζει εύκολη η αποστολή. Έχει απουσίες ο Τούντορ να διαχειριστεί, καθώς είναι εκτός  ο εξτρέμ Τζακάνι (23/4), ο γκολκίπερ Προβεντέλ (28/-31), ο χαφ Γκεντουζί (28/2) και ο αριστερός μπακ Πελεγκρίνι (17/1). Οριακά προλαβαίνουν ο σκόρερ Ιμόμπιλε (27/6) και ο στόπερ Ρομανιόλι (24/0), η λογική λέει πως ενόψει ημιτελικού δεν θα ρισκάρουν. Ασφαλώς και η φετινή Τζένοα μπορεί να αξιοποιήσει τις πολλές απουσίες της Λάτσιο. Το 1ΧΔ στο 1,57.

Άιντραχτ – Άουγκσμπουργκ

Η 6η θέση λογικά οδηγεί στο Γιουρόπα

Μάχη για Ευρωπαϊκό εισιτήριο δίνουν Άιντραχτ και Άουγκσμπουργκ. Αυτήν την στιγμή η Άιντραχτ βρίσκεται στην 6ή θέση, στο +3 απο την  Άουγκσμπουργκ και την Φράιμπουργκ. Τα πράγματα έχουν ως εξής. Αυτήν την στιγμή η 6η θέση οδηγεί στο Κόνφερενς, αν όμως επικρατήσει η λογική και στον τελικό του κυπέλλου η Λεβερκούζεν πάρει το τρόπαιο απο την Καϊζερσλάουτερν τότε η 6η θέση θα δώσει εισιτήριο στο Γιουρόπα και η 7η στο Κόνφερενς.

Η Άουγκσμπουργκ έχει κάνει έναν καλό δεύτερο γύρο, όμως έχει πολύ δύσκολο πρόγραμμα στην συνέχεια και η λογική λέει πως δεν θα αντέξει. Τις τελευταίες τρεις αγωνιστικές έχει να παίξει στην έδρα της Ντόρτμουντ, εντός με την Στουτγκάρδη και εκτός με την Λεβερκούζεν. Η Άιντραχτ είναι καλύτερη ομάδα από τις Άουγκσμπουργκ, Φράιμπουργκ που διεκδικούν την 6ή θέση και το πρόγραμμα δίνει το δικαίωμα στην Φράιμπουργκ αλλά και στην Χοφενχάιμ να διεκδικήσουν την 7ή θέση. Ο άσος της Άιντραχτ στο 2,15 στην bet365.

Προγνωστικά Στοιχήματος

bet365 bonus
Bet365
4.8/5
ΕΓΓΡΑΦΗ

19.30 Τζένοα – Λάτσιο: 1 (1,57)

21.30 Άιντραχτ – Άουγκσμπουργκ: 1 (2,15)

Πηγή: Bethome.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ