Ποντάρισμα στο Κύπελλο Γερμανίας

Ποντάρισμα στο Κύπελλο Γερμανίας

Οι σημερινές επιλογές.

Ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα για το Κύπελλο Γερμανίας και το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει πρόταση από την αναμέτρηση Μπραουνσβάιγκ – Χέρτα Βερολίνου. Πάμε να την αναλύσουμε.

*Πρώτος γύρος του Κυπέλλου Γερμανίας. Μονές αναμετρήσεις. Σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί παράταση κι αν χρειαστεί πέναλτι.

Διαβάστε επίσης: Επίσημο: Παίκτης της ΑΕΚ ο Βίντα

*Με ένα λεπτό καθυστέρηση θα ξεκινήσουν όλες οι αναμετρήσεις του 1ου γύρου του Κυπέλλου Γερμανίας, κατά τη διάρκεια του οποίου θα ακούγονται από τα μεγάφωνα συνθήματα για την προστασία του πλανήτη, στο πλαίσιο της καμπάνιας «Ημέρα εκστρατείας για την προστασία του κλίματος». Μάλιστα για κάθε γκολ που σημειώνεται θα γίνεται δωρεά 100 ευρώ στην οργάνωση «Sports for future”, το ποσό που θα συγκεντρωθεί θα διπλασιαστεί από τη διοργανώτρια αρχή στο τέλος της σεζόν.

*2-3 γκολ στα 5/6 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

ΜΠΡΑΟΥΝΣΒΑΪΓΚ ΑΝΑΛΥΣΗ (Β’)

Προηγούμενο ματς: Ηττήθηκε εκτός έδρας (3-0) από τη Χαϊντενχάιμ. Σκόραραν οι Στρόμπφ (10′ αυτ.), Κλάιντινστ (61′) και Σέσα (89′).

Δύο ήττες σε ισάριθμες αγωνιστικές γνώρισε η Μπραουνσβάιγκ, την προηγούμενη βδομάδα επέστρεψε με σκυμμένο κεφάλι από την έδρα της Χαϊντενχάιμ (3-0). Βρέθηκε νωρίς πίσω στο σκορ σε ένα ισορροπημένο πρώτο ημίχρονο, έριξε ρυθμούς στο δεύτερο μη καταφέρνοντας να αποφύγει το μοιραίο.

«Θα αντιμετωπίσουμε μία έμπειρη ομάδα που άλλαξε σχηματισμό από πέρσι. Θέλουμε να αφήσουμε την ψυχή μας στο γήπεδο για πρόκριση», είπε ο προπονητής Σίλε. Πριν από περίπου δύο χρόνια η Μπραουνσβάιγκ πέταξε νοκ άουτ τη Χέρτα από το Κύπελλο Γερμανίας (5-4 εντός).

ΜΠΡΑΟΥΝΣΒΑΪΓΚ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Under 2,5 στα 2/3 τελευταία παιχνίδια της.

*NG στα τρία τελευταία παιχνίδια της.

ΧΕΡΤΑ ΑΝΑΛΥΣΗ (Α΄)

Προηγούμενο ματς: Ηττήθηκε με 2-1 από τη Γουέστ Μπρομ σε φιλικό.

Εφιαλτική σεζόν με… happy end η περσινή για την Χέρτα! Κι αυτό γιατί σε όλη τη διάρκεια αυτής πάλεψε για την αποφυγή του υποβιβασμού στη χαμηλότερη κατηγορία της Γερμανίας. Στις καθυστερήσεις της τελευταίες αγωνιστικής τερμάτισε στη 16η θέση που την έστειλε στα μπαράζ παραμονής με το Αμβούργο. Παρά την ήττα που γνώρισε στην πρωτεύουσα (1-0), ανέτρεψε τα δεδομένα στο «Volksparkstadion» επικρατώντας με 2-0.

Εφυγε ο Φέλιξ Μάγκατ από την τεχνική ηγεσία του συλλόγου, τη θέση του πήρε ο Σάντρο Σβαρτς με θητεία σε Ντιναμό Μόσχας και Μάιντς. Υπήρξαν σημαντικές ανακατατάξεις στο ρόστερ: Εφυγαν οι Σταρκ (ΑΜ), Ασκασιμπάρ (ΜΕ), Ντιλροσούν (ΜΕ), Μάιερ (ΜΕ) και Τορουναρίγκα (ΑΜ), ήρθαν οι Εγιούκε (ΜΕ), Ουρέμοβιτς (ΑΜ), Κένι (ΑΜ), Σούνιτς (ΜΕ) και Κανγκά (ΕΠ).

ΧΕΡΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*2-3 γκολ στα 5/6 τελευταία παιχνίδια της.

*NG στα δύο τελευταία παιχνίδια της.

Προγνωστικό: Η Μπραουνσβάιγκ έχει δύο επίσημα παιχνίδια στα πόδια της και θέλει να εκμεταλλευτεί τις μεγάλες αλλαγές που υπήρξαν στο ρόστερ της Χέρτα, η οποία θέλει να αφήσει πίσω την εφιαλτική σεζόν που προηγήθηκε. Περιμένουμε κι από τις δύο να παίξουν ανοιχτά, μπορεί να επιβεβαιωθεί το over 2,5 σε απόδοση 1.90.

Πηγή: betarades.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ