Απαιτητική έξοδος στον ιταλικό Νότο

Απαιτητική έξοδος στον ιταλικό Νότο

To Stoiximaview κάνει ποντάρισμα σε δυάδα αγώνων από το Champions League.

Νάπολι – Λίβερπουλ (22:00): Και το 2018-19 και το 2019-20 τέθηκαν αντιμέτωπες οι δύο ομάδες, δύο σπουδαίες ομάδες. Στην πρώτη περίπτωση, «μίλησε» η έδρα με 1-0 και τα δύο ματς. Το 2019-20, η Νάπολι νίκησε 2-0 στην Ιταλία και πήρε 1-1 στην Αγγλία. Στο στοίχημα, οι «κόκκινοι» του Κλοπ δίνονται ελαφρώς πιο μπροστά στο Champions League 2022.

Διαβάστε επίσης: Ο «τελικός» του Βεζένκοφ και η κόντρα με τον Γιάννη

Ένα μεγάλο θέμα έχει ο Σπαλέτι στη Νάπολι. Και αυτό δεν είναι άλλο από το πρόβλημα του Όσιμεν. Έκανε εντατικό πρόγραμμα χθες και η συμμετοχή του θα κριθεί την τελευταία στιγμή. Ίσως είναι και ένα τρικ, ποιος ξέρει. Αμφίβολος δίνεται και ο Λοσάνο, εκτός ο Ντέμε και ο Ζενταντκά. Μετά τη μεγάλη γκέλα με τη Λέτσε (1-1 εντός), έκανε μεγάλο διπλό στη Ρώμη, με το 2-1 επί της Λάτσιο. Είναι υψηλοί και φέτος οι στόχοι της, αλλά το θέμα είναι πόσο θα αντέξει. Πέρσι το πάλεψε, αλλά δεν άντεξε ως το φινάλε.

Champions League 2022 Ειδικά Στοιχήματα

Προβλήματα, αρκετά κιόλας, έχει και η Λίβερπουλ, με διαφορά πως λίγοι είναι εκείνοι που είναι βασικοί. Χέντερσον, Κεϊτά, Κονατέ, Τσάμπερλεϊν, Καρβάλιο, Κέλεχερ και Τιάγκο Αλκάνταρα είναι εκτός. Στην αποστολή ο Άρτουρ, ετοιμάζεται για ντεμπούτο ο Βραζιλιάνος χαφ. Η ομάδα του Κλοπ προέρχεται από το 0-0 στο ντέρμπι με την Έβερτον και πριν είχε νικήσει 2-1 τη Νιούκαστλ στο 98’ και 9-0 την Μπόρνμουθ.

Στοίχημα: Τι παίζω σήμερα

Νάπολι – Λίβερπουλ (22:00): Ναι, είναι ντέρμπι, αλλά… συγνώμη κιόλας. Δεν μπορώ να αφήσω έτσι το 2.20 (Novibet) που δίνεται η επιλογή Να σκοράρει ο Σαλάχ. Και θα αποτελέσει τη βασική μου πρόταση. Πάμε στοίχημα και με άλλη μία, για όλους εκείνους που δεν θέλουν απλά να περιμένουν από έναν παίκτη να σκοράρει. Θεωρώ ότι το παιχνίδι θα έχει γκολ, θα το ρίσκαρα με το Over 1,5 γκολ στο πρώτο ημίχρονο, στο 2.40 (Novibet).

Champions League 2022 – Αποδόσεις

Ίντερ – Μπάγερν Μονάχου (22:00): Είναι το σούπερ ντέρμπι της πρεμιέρας, στον όμιλο (Γ’) του… θανάτου, αφού σε αυτόν βρίσκεται και η Μπαρτσελόνα. Την τετράδα συμπληρώνει η Βικτόρια Πλζεν. Μιλάμε για ένα ζευγάρι με παρελθόν, καθώς έχουν συναντηθεί στη φάση των ομίλων (2006-07), στα νοκ άουτ (2010-11) και στον τελικό του 2010 στη Μαδρίτη, με την Ίντερ να κερδίζει 2-0 τη Μπάγερν Μονάχου. Συνολικά, σε 5 αγώνες, οι δύο ομάδες έχουν από 2 νίκες, ενώ ένα ματς έληξε ισόπαλο.

Ίντερ – Μπάγερν Μονάχου (22:00): Με στόχο να φτάσει πιο μακριά από τα πρώτα νοκ άουτ σε σχέση με πέρυσι, ξεκινάει στη διοργάνωση η Ίντερ. Πέρυσι, αποκλείστηκε στη φάση των «16» από τη μετέπειτα φιναλίστ Λίβερπουλ, αλλά φέτος ψάχνει το κάτι παραπάνω. Εντός συνόρων στοχεύει στο να επιστρέψει στην κορυφή, την οποία έχασε πέρυσι από τη Μίλαν, ενώ έχασε και το Κύπελλο από τη Γιουβέντους. Σημαντικό «όπλο» στα χέρια του Σιμόνε Ιντσάγκι είναι το «βαρύ πυροβολικό» στην επίθεση, Ρομέλου Λουκάκου, αλλά ο Βέλγος είναι τραυματίας και θα απουσιάσει. Γενικά, έγιναν προσεκτικές κινήσεις, ενώ από τις αποχωρήσεις ξεχωρίζουν αυτές των Βιδάλ, Πέρισιτς και Σάντσες. Στη Serie A γνώρισε τη δεύτερη ήττα σε 5 αγώνες, καθώς έχασε 3-2 από τη συμπολίτισσα στο ντέρμπι της πόλης.

Ευρωμπάσκετ 2022: Όλοι οι αγώνες

Ίντερ – Μπάγερν Μονάχου (22:00): «Είναι ένα πολύ απαιτητικό γκρουπ, γεμάτο προκλήσεις. Πρέπει να είμαστε πανέτοιμοι από την αρχή» δήλωσε ο προπονητής της Μπάγερν Μονάχου, Γιούλιαν Νάγκελσμαν, μετά την κλήρωση. Η ώρα της πρεμιέρας έφτασε και θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε πως θα ανταποκριθούν στο κορυφαίο επίπεδο στη μετά-Λεβαντόφσκι εποχή. Αν και τα πρώτα δείγματα στη Bundesliga είναι ενθαρρυντικά. Ο Μανέ που αποκτήθηκε για να καλύψει το κενό, δείχνει ότι μπορεί να ανταποκριθεί σε συνεργασία με τους άλλους μεσοεπιθετικούς. Ντε Λιχτ, Γκράβενπερχ και Μαζραουί οι άλλες προσθήκες των Βαυαρών, που έδωσαν επίσης Τολισό και Ζούλε. Στο πρωτάθλημα, μετά το ξεκίνημα με 3 νίκες, μετρούν δύο ισοπαλίες. Με δύο απουσίες ταξίδεψαν στο Μιλάνο οι πρωταθλητές Γερμανίας. Εκτός αποστολής έμειναν οι αναπληρωματικοί Σαρ (δ. μπακ) και Τελ (επιθετικός).

Κορυφαία προγνωστικά μπάσκετ

«Βαριά» ονόματα και τα δύο, αλλά ο τίτλος του φαβορί στο στοίχημα πάει δικαιωματικά η Μπάγερν Μονάχου. Θεωρώ πως οι Βαυαροί είναι ένα κλικ πάνω από την Ίντερ και έχουν τον πρώτο λόγο για τη νίκη, ώστε να «πάρουν κεφάλι» στον όμιλο. Επίσης, εκτιμώ πως θα δούμε ένα ματς με γκολ, αφού και οι δύο ομάδες δεν έχουν «δέσει» ακόμη αμυντικά. Πάμε στοίχημα με την επιλογή Χ2 & Over 2,5 γκολ σε απόδοση 2.02 (Novibet).

Περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος για τους αγώνες της ημέρας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ, τένις και όχι μόνο!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ