Τραγικό παιχνίδι της μοίρας: Τι συνδέει τους τρεις νεκρούς ορειβάτες στα Καλάβρυτα με ένα αντίστοιχο δυστύχημα το 2017

Τραγικό παιχνίδι της μοίρας: Τι συνδέει τους τρεις νεκρούς ορειβάτες στα Καλάβρυτα με ένα αντίστοιχο δυστύχημα το 2017

Ο Π.Τ. που έχασε την ζωή του στον Χελμό είχε τραυματιστεί και παλιότερα πολύ σοβαρά σε κατάβαση στην περιοχή του Κιάτου σε δυστύχημα στο οποίο είχε βρει τραγικό θάνατο ο Πατρινός μαθηματικός Νώντας Καρύμπαλης

Πολλές φορές έχουμε γίνει μάρτυρες σε περίεργα παιχνίδια που παίζει η μοίρα στους ανθρώπους. Στην πλειοψηφία των περιπτώσεων οι συμπτώσεις είναι αυτές που μας κάνουν να επικαλούμαστε την μοίρα.

Ένα από αυτά τα… παιχνίδια αφορά σε έναν από τους τρεις ορειβάτες που έχασε την ζωή του στα Καλάβρυτα. Πρόκειται για τον Π.Τ.

Σήμερα θα καθόταν στο εδώλιο ως κατηγορούμενος για τον θάνατο μαθηματικού

Ο Π.Τ. που έχασε την ζωή του στον Χελμό είχε τραυματιστεί και παλιότερα πολύ σοβαρά σε κατάβαση στην περιοχή του Κιάτου σε δυστύχημα στο οποίο είχε βρει τραγικό θάνατο ο Πατρινός μαθηματικός Νώντας Καρύμπαλης.

Οι δυο ορειβάτες ήταν μαζί στην εξόρμηση στην Κορινθία και μάλιστα ο Π. Τ. φέρεται να ήταν ο εκπαιδευτής του Νώντα Καρύμπαλη, ο θάνατός του οποίου είχε συγκλονίσει την Πάτρα και ιδιαίτερα τους μαθητές του και τους συναδέλφους του.

Ο πατρινός καθηγητής Μαθητικών Νώντας Καρύμπαλης ο οποίος έχασε την ζωή του το 2017 σε αναρρίχηση με τον Π.Τ που σκοτώθηκε πριν λίγες ημέρες στα Καλάβρυτα
Πηγή φωτο: epirusworld.gr

Ο άτυχος εκπαιδευτικός, ενώ έκανε αναρρίχηση σε πλαγιά, είχε χάσει την ισορροπία του και είχε τραυματιστεί θανάσιμα στον αυχένα.

Η οικογένεια του Νώντα Καρύμπαλη, είχε κατηγορήσει τότε τον Π.Τ ότι δεν είχε τηρήσει όλα τα μέτρα ασφαλείας και τον είχε οδηγήσει στην Δικαιοσύνη.

Η δίκη θα ξεκινούσε σήμερα…

Μία ακόμη συγκλονιστική σύμπτωση έχει να κάνει με τους μάρτυρες υπεράσπισης της οικογένειας του Νώντα Καρύμπαλη.

Ανάμεσα τους, θα ήταν θα ήταν ο ένας από τους δύο ακόμη ορειβάτες που έχασαν την ζωή τους στα Καλάβρυτα και ο οποίος κατά πληροφορίες βρισκόταν σε μία άλλη ομάδα που πραγματοποιούσε αναρρίχηση κοντά στο σημείο όπου έγινε το τραγικό δυστύχημα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ