Σάλος με τα Fake News ότι ο Steven Seagal βρίσκεται στην Ουκρανία για να πολεμήσει στο πλευρό της Ρωσίας (pic)

Σάλος με τα Fake News ότι ο Steven Seagal βρίσκεται στην Ουκρανία για να πολεμήσει στο πλευρό της Ρωσίας (pic)

Ο κωμικός και πρώην παρουσιαστής Joe Rogan κατακρίθηκε για τα Fake News που αναπαρήγαγε και σχολίασε για τον Steven Seagal, αλλά για τους ανθρώπους που πεθαίνουν… σιγεί!

Τη χλεύη του κοινού γνώρισε ο διάσημος κωμικός και πρώην παρουσιαστής Joe Rogan, ο οποίος αφενός «μοιράστηκε» ένα ρεπορτάζ- υποτίθεται- του CNN το οποίο αποδείχθηκε Fake News αφετέρου το σχολίασε και από πάνω, λες και ήταν πραγματικότητα.

Το εν λόγω fake ρεπορτάζ ανέφερε ότι ο διάσημος ηθοποιός και πρωταγωνιστής ταινιών δράσης Steven Seagal, εντάχθηκε στις ρωσικές ειδικές δυνάμεις που βρίσκονται κοντά στο Κίεβο.

Τη Δευτέρα (28/2), ο 54χρονος podcaster δημοσίευσε μια fake φωτογραφία που απεικόνιζε ρεπορτάζ του CNN (fake και αυτό) που ανέφερε…

«Οι υπηρεσίες πληροφοριών σε όλο τον κόσμο εντόπισαν τον Αμερικανό ηθοποιό Steven Seagal μεταξύ των ρωσικών ειδικών δυνάμεων, που βρίσκονται στα περίχωρα του αεροδρομίου Gostomel κοντά στο Κίεβο».

Η φωτογραφία μάλιστα τον δείχνει να φορά τη στολή ειδικών δυνάμεων και να κρατά όπλο στο χέρι.

O Rogan έγραψε: «Αν έπρεπε να μαντέψω την πλοκή αυτής της ταινίας που ζούμε, θα έλεγα ότι απέχουμε περίπου 14 ώρες από την άφιξη των εξωγήινων».

Τα σχόλια που δέχτηκε ήταν ιδιαίτερα επικριτικά και χλευαστικά. Ένα χαρακτηριστικό αυτών ήταν: «Έπρεπε να ψάξω στο Google για να βεβαιωθώ ότι αυτό δεν είναι πραγματικό. Αυτός ο κόσμος είναι θλιβερός» ενώ ένας άλλος έγραψε: «Ντρέπομαι πολύ για σένα Joe Rogan. Συνεχίζεται και δημοσιεύεται «εισβολές εξωγήινων» και τη «ζωή σε ταινίες», αλλά όταν ξεκινά η πραγματική τραγωδία με αληθινούς ανθρώπους να πεθαίνουν… σιωπάτε».

Άλλος του έγραψε: «Όταν ένα πραγματικό «τέρας» πρέπει να σταματήσει, δεν κάνεις τίποτα. Μήπως επειδή στην πραγματικότητα δεν είσαι τόσο «αντικειμενικός» και «περίεργος», αλλά σίγουρα έχεις υποστεί πλύση εγκεφάλου για τα καλά. Μίλα! Καταδίκασε τις φρικαλεότητες! Έχεις μια τεράστια πλατφόρμα. Φέρσου σαν ηγέτης και σταμάτα να δημοσιεύεις άσχετα πράγματα, κάνοντάς τα όλα να μοιάζουν με αστείο. Δεν είναι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ