Συνελήφθη ο εντολέας του «συμβολαίου θανάτου» στην Αγία Βαρβάρα – Εμπλέκονταν στη δολοφονία Ζαφειρόπουλου

Συνελήφθη ο εντολέας του «συμβολαίου θανάτου» στην Αγία Βαρβάρα – Εμπλέκονταν στη δολοφονία Ζαφειρόπουλου

Ο εντολέας είναι έγκλειστος σε φυλακή της Κρήτης, ο οποίος είχε πρωταγωνιστήσει στην υπόθεση της μαφίας των φυλακών και είχε κατηγορηθεί για την υπόθεση της δολοφονίας του δικηγόρου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου.

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της εξιχνίασης της δολοφονίας 39χρονου Ρομά που είχε σημειωθεί στις 31 Ιουλίου 2022 στην Αγία Βαρβάρα.

Οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες σε έναν 37χρονο Αλβανικής καταγωγής, ο οποίος φέρεται ως ο άντρας που διέπραξε το στυγερό έγκλημα.

Το Τμήμα Ανθρωποκτονιών, ωστόσο, φαίνεται ότι μέσα από την έρευνά του έχει αποκαλύψει ποιος έδωσε την εντολή στον 37χρονο εκτελεστή για τη δολοφονία στην Αγία Βαρβάρα.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο εντολέας είναι έγκλειστος σε φυλακή της Κρήτης, ο οποίος είχε πρωταγωνιστήσει στην υπόθεση της μαφίας των φυλακών και είχε κατηγορηθεί για την υπόθεση της δολοφονίας του δικηγόρου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου.

Ο φερόμενος ως εντολέας χαρακτηρίζεται από αστυνομικές πηγές, ως άτομο που έχει υπάρξει αρχηγός της μαφίας των φυλακών.

Πριν από τη σύλληψη του 37χρονου (σε τυχαίο έλεγχο της Άμεσης Δράσης) οι αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών είχαν συλλέξει στοιχεία, σύμφωνα με τα οποία ο έγκλειστος «μεγαλοποινικός» του είχε δώσει εντολή μέσα από τη φυλακή για τη δολοφονία του 39χρονου στην Αγία Βαρβάρα.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ σε τυχαίο έλεγχο που διενεργήθηκε στο αυτοκίνητο που επέβαιναν ο 37χρονος με έναν 23χρονο αλλιοδαπό, βρέθηκε αρχικά μαχαίρι μήκους -18,5- εκατοστών. Σε ενδελεχή έρευνα, βρέθηκαν κρυμμένα κάτω από τις ταπετσαρίες του πορτ-παγκάζ δύο πολεμικά τυφέκια τύπου καλάσνικοφ και σε κρύπτη στο ταμπλό δύο γεμιστήρες και σακούλα με -94- φυσίγγια διαμετρήματος -7,62- mm .

Επιπλέον, σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε οικία που διέμενε ο 37χρονος αλλοδαπός βρέθηκε και κατασχέθηκε πιστόλι με γεμιστήρα -8- φυσιγγίων.

Και οι δυο συλληφθέντες έχουν κατηγορηθεί κατά το παρελθόν για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, για ληστείες, κλοπές, για παράβαση του νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών και λοιπά αδικήματα.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ