Toyota RAV4 GR Sport: Σε πιο σπορ ρυθμούς

Toyota RAV4 GR Sport: Σε πιο σπορ ρυθμούς

To ιαπωνικό SUV αποκτά πρόσβαση στα διακριτικά GR Sport και μαζί τους μια σειρά ιδιαίτερων χαρακτηριστικών σε οπτικό και εξοπλιστικό επίπεδο

Το Toyota RAV4 υποδέχεται στην γκάμα του εκδόσεις GR Sport οι οποίες χάρη σε οπτικές και εξοπλιστικές αναβαθμίσεις υπόσχονται να δώσουν ένα πιο σπορ αέρα στον ιαπωνικό SUV.

Eιδικότερα, το πακέτο GR Sport θα είναι διαθέσιμο τόσο για την υβριδική όσο και για την plug-in υβριδική έκδοση του μοντέλου, εμπλουτίζοντας την εξωτερική τους εμφάνιση με ένα πιο επιθετικό στυλ χάρη στο γυαλιστερό μαύρο φινίρισμα στο περίγραμμα των κατώτερων πλευρικών και πίσω τμημάτων και στους θόλους.

Από την εξίσωση δεν λείπουν φυσικά τα διακριτικά της έκδοσης ενώ την εξωτερική εικόνα συμπληρώνουν, τα ανασχεδιασμένα φώτα ομίχλης, ένα τονισμένο spoiler σε ασημί απόχρωση για την υβριδική έκδοση και σε πιο σκούρο μεταλλικό για την plug-in υβριδική καθώς και τροχοί 19 ιντσών.

Κατ΄αντιστοιχία, στο εσωτερικό τοποθετούνται σπορ καθίσματα με ηλεκτρική ρύθμιση και λειτουργία μνήμης ενώ οι επενδύσεις αποτελούνται από απομίμηση δέρματος σουέντ. Το παζλ συμπληρώνουν λεπτομέρειες από μέταλλο σε σκούρο ή γυαλιστερό φινίρισμα καθώς και οι ανοιχτόχρωμες ραφές. 

Με δεδομένο ότι οι εκδόσεις GR Sport βασίζονται στην νεότερη εκδοχή του RAV4, πλην των παραπάνω ο εξοπλισμός του μοντέλου περιλαμβάνει infotainment 10,5 ιντσών σε συνδυασμό με ψηφιακό πίνακα οργάνων 12,3 ιντσών.

Τις προδιαγραφές του μοντέλου συμπληρώνει ένα ολοκληρωμένο παλμαρέ συστημάτων ασφαλείας στα οποία συγκαταλέγεται ένα βελτιωμένο σύστημα αποτροπής ατυχημάτων το οποίο παρεμβαίνει στο σύστημα διεύθυνσης και συνδυάζεται με το αντίστοιχης στόχευσης και εξίσου βελτιωμένο σύστημα Pre-Collision.      

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ