Τέμπη: Αρπάχτηκαν στον αέρα Παγώνη και Μαυροειδάκος για τον γερανό στην Ακαδημίας

Τέμπη: Αρπάχτηκαν στον αέρα Παγώνη και Μαυροειδάκος για τον γερανό στην Ακαδημίας

«Αριστα έκανε ο συνάδελφος», είπε ο κ. Μαυροειδάκος κάτι που εκνεύρισε την Ματίνα Παγώνη που ρώτησε: «Αν ήταν το παιδί σας εκεί και περνούσε αυτό το φορτηγό με αυτή την ταχύτητα τι θα κάνατε;»

Ενταση στον τηλεοπτικό αέρα επικράτησε ανάμεσα στη Ματίνα Παγώνη και τον Στράτο Μαυροειδάκο, με αφορμή το περιστατικό που σημειώθηκε στο περιθώριο της πρόσφατης διαδήλωσης για τα Τέμπη, στο οποίο, γερανοφόρο όχημα της αστυνομίας, ανέπτυξε τεράστια ταχύτητα, χτυπώντας κάδους με αποτέλεσμα να εκσφενδονιστεί διαδηλωτής που βρισκόταν στο σημείο και να κινδυνεύσουν άλλοι.

Ο ΓΓ των ειδικών φρουρών επέμεινε σε όλη τη διάρκεια της τοποθέτησής του, ότι ο οδηγός του γερανού που ανέπτυξε ιλιγγιώδη ταχύτητα κάνοντας παράλληλα επικίνδυνους ελιγμούς ανάμεσα σε πολίτες «ενήργησε άκρως επαγγελματικά», θέση που είχε εκφράσει και χθες.

Διαβάστε επίσης: «Χέρια ψηλά και όλα τα φτάνω» – Πανηγύρι στα social media με τη διαιτησία στη Νέα Φιλαδέλφεια (vid)

«Αν ήταν το παιδί σας;»

Πρόσθεσε μάλιστα ότι «άριστα έκανε ο συνάδελφος», κάτι που ενόχλησε την πρόεδρο της ΕΙΝΑΠ, που βρισκόταν και εκείνη στο στούντιο του Σκάι: «Αν ήταν το παιδί σας εκεί και περνούσε αυτό το φορτηγό με αυτή την ταχύτητα τι θα κάνατε;» ρώτησε η Ματίνα Παγώνη. «Δεν βλέπετε κόσμο εκεί; Δεν τον βλέπετε;», συμπλήρωσε.

«Μα δεν υπάρχει διαδήλωση εδώ», είπε ο κ.Μαυροειδάκος, για να απαντήσει η κ.Παγώνη: «Δεν είναι θέμα διαδήλωσης, είναι θέμα κόσμου».

«Δεν πλησιάζει κανέναν πολίτη», επέμεινε ο κ.Μαυροειδάκος…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ