Πυροβολισμός στο Λαγονήσι: «Τα παιδιά έκαναν γκράφιτι και είχαν καλύψει τα χαρακτηριστικά τους»

Πυροβολισμός στο Λαγονήσι: «Τα παιδιά έκαναν γκράφιτι και είχαν καλύψει τα χαρακτηριστικά τους»

Τι λέει συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ

Μυστήριο καλύπτει την υπόθεση με τον πυροβολισμό κατά ενός 16χρονου παιδιού στην οδό Κολοκοτρώνη στο Λαγονήσι το βράδυ της Παρασκευής. Ο συνδικαλιστής της Ελληνικής Αστυνομίας, Γιώργος Καλλιακμάνης, έδωσε μία νέα διάσταση για την υπόθεση. Μιλώντας στο Action 24, ο ίδιος υποστήριξε ότι τα παιδιά της παρέας στην οποία επιτέθηκε με όπλο ο δράστης, ήταν τέσσερα και όχι δύο ενώ είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους.

Σύμφωνα με τον κ. Καλλιακμάνη, οι τέσσερις νεαροί είχαν πάει να κάνουν γκράφιτι σε τοίχο εγκαταλελειμμένου σπιτιού, αλλά δεν ήθελαν να φαίνονται τα πρόσωπά τους. Επομένως φορούσαν κουκούλες και χειρουργικές μάσκες στο πρόσωπο. Κάποια στιγμή τα δύο παιδιά της παρέας έφυγαν και έμειναν οι δύο.

Διαβάστε επίσης: Πώς ο Μπα άλλαξε τις ισορροπίες στην άμυνα του Ολυμπιακού (vids)

Σύμφωνα με τον συνδικαλιστή έβαψαν τον τοίχο, αλλά στην περιοχή υπάρχει μόνο ένα κατοικήσιμο σπίτι, στο οποίο διαμένει μία κυρία με τα παιδιά της, οπότε θεωρείται απίθανο ο άνδρας να φοβήθηκε μήπως απειλούσαν την περιουσία του.

H ΕΛ.ΑΣ δεν έχει ακόμα κατορθώσει να εντοπίσει το κίνητρο του δράστη που πλησίασε τα παιδιά και στη συνέχεια πυροβόλησε τον έναν εκ των δύο στο πόδι. Ωστόσο το μαύρο αυτοκίνητο αλλά και ο κάλυκας που βρέθηκε στο σημείο, είναι δύο στοιχεία που θα μπορούσαν να βοηθήσουν στις έρευνες.

Σημειώνεται ότι τα παιδιά έχουν καταθέσει πως ο άνδρας επιχείρησε να βάλει το παιδί που τραυμάτισε μέσα στο αυτοκίνητό του, ενώ τους μιλούσε σε μία γλώσσα που δεν ήξεραν (πιθανότατα ρώσικα). Σύμφωνα με τον Καλλιακμάνη, το χτύπημα στον 16χρονο θα μπορούσε να αποβεί μοιραίο και ήταν πολύ τυχερός που το τραύμα ήταν αφενός διαμπερές, αφετέρου δεν τον χτύπησε στην μηριαία αρτηρία, γιατί αν είχε συμβεί κάτι τέτοιο, το παιδί θα είχε καταλήξει.

Είδαν το πιστόλι αφού ο δράστης είχε πυροβολήσει
Εν τω μεταξύ, θεία του φίλου του τραυματισμένου 16χρονου περιέγραψε στον Alpha τι συνέβη στα δύο παιδιά στο Λαγονήσι.

«Τα παιδιά είδαν το πιστόλι, αφού είχε πυροβολήσει. Αφού γύρισαν πίσω, είχε ήδη πυροβολήσει και τα πυροβόλησε πισώπλατα. Τα παιδιά είναι και οι δύο αθλητές, 15 μισό, δεν είναι παιδιά ούτε που βγαίνουν, ούτε που έχουν περίεργες παρέες», είπε η θεία.

Σύμφωνα με την ίδια, ο δράστης του πυροβολισμού δεν είχε λόγο να βγει από το αυτοκίνητο, καθώς τα παιδιά απλά περπατούσαν και γυρνούσαν στα σπίτια τους.

«Περίπου στα πέντε μέτρα αφού είχαν περάσει ένα τζιπάκι, ξαφνικά άκουσαν την πόρτα του οδηγού να ανοίγει και να κλείνει με δύναμη. Γυρνούν πίσω τα κεφάλια τους και βλέπουν έναν άνδρα, ο οποίος τους μίλησε σε ξένη γλώσσα και τους μίλησε αφού τους πυροβόλησε», είπε η θεία του ενός 16χρονου.

Ο 16χρονος δεν άκουσε τον πυροβολισμό

Η θεία του 16χρονου είπε μάλιστα ότι το παιδί κατάλαβε ότι ο δράστης τον πυροβόλησε από τον πόνο καθώς δεν άκουσε τον πυροβολισμό.

«Έπεσαν στα πόδια τους και του είπαν κύριε μην μας πυροβολείτε, είμαστε παιδιά», περιέγραψε η γυναίκα. Στη συνέχεια πρόσθεσε πως ο άνδρας εξακολούθησε να ουρλιάζει προσπαθώντας να τραβήξει το παιδί από το μπράτσο και να το βάλει μέσα στο αυτοκίνητο. Συγκεκριμένα επιχείρησε να απαγάγει το παιδί που τραυμάτισε με τη σφαίρα.

«Τα παιδιά έκλαιγαν και μάλλον σαν να τα παράτησε ο κύριος, πήγαν και τον έσπρωξαν κάπως και άρχισαν να τρέχουν, πέφτοντας σε κάτι θάμνους», τόνισε η θεία του 16χρονου φίλου του τραυματία.

Η συγγενής του 16χρονου ξεκαθάρισε ότι δεν είχε προηγηθεί κανένα επεισόδιο μεταξύ των παιδιών και του άγνωστου άνδρα.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ