Του έκαναν παρατήρηση για να κοιμίσουν το μωρό και τους σκότωσε – Αυτός είναι ο δράστης του μακελειού στο Τέξας

Του έκαναν παρατήρηση για να κοιμίσουν το μωρό και τους σκότωσε – Αυτός είναι ο δράστης του μακελειού στο Τέξας

«Γέμισε το όπλο του, μπήκε στο σπίτι των ανθρώπων και άρχισε να πυροβολεί» - Μεξικανός ο δράστης του μακελειού με τους πέντε νεκρούς στο Τέξας.

Μια… παρατήρηση ήταν η αιτία για το μακελειό με πέντε νεκρούς, ανάμεσά τους και ένα 8χρονο παιδί, στο Τέξας. Ειδικότερα, μια οικογένεια έκανε παρατήρηση σε έναν 38χρονη που έκανε ασκήσεις σκοποβολής στην αυλή του. Του ζήτησαν να σταματήσει για να μπορέσουν να κοιμίσουν το μωρό τους και αυτό ήταν αρκετό για να ανοίξει πυρ εναντίον τους με ένα επιθετικό τουφέκι τύπου AR-15.

«Ένας άνδρας, από τα θύματα, πέρασε από το φράχτη, και είπε στον δράστη: «Καλησπέρα, προσπαθούμε να κοιμίσουμε το μωρό στο σπίτι», ζητώντας του ευγενικά να σταματήσει να πυροβολεί με το όπλο του.

Διαβάστε επίσης: Πρόβλημα στο γόνατο ο Πασχαλάκης – Τζολάκης βασικός κόντρα στον Βόλο

Στη συνέχεια, και οι δύο – δράστης και θύμα – επέστρεψαν στα σπίτια τους, και έπειτα ο 38χρονος γέμισε το γεμιστήρα του, διέσχισε το δρόμο και μπήκε στο σπίτι των ανθρώπων και άρχισε να πυροβολεί» περιέγραψε ο σερίφης, μιλώντας για το τραγικό περιστατικό.

Το περιστατικό συνέβη αργά το βράδυ της Παρασκευής στο Κλίβελαντ, και ο φερόμενος ως δράστης, διαφεύγει μέχρι αυτή την ώρα, με τις Αρχές να έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του.

Αυτός είναι ο δράστης του μακελειού

Το γραφείο του σερίφη έδωσε στη δημοσιότητα τη φωτογραφία του φερόμενου ως δράστη. Πρόκειται για τον Μεξικανικής καταγωγής Francisco Oropeza, 39 ετών.

Ο σερίφης ανέφερε ότι συνολικά δέκα άτομα βρίσκονταν μέσα στο σπίτι όταν ο ένοπλος μπήκε μέσα και άρχισε να πυροβολεί. Πέντε άτομα επέζησαν.

Η αστυνομία σημείωσε ότι τα θύματα ήταν όλα από την Ονδούρα, αλλά οι αξιωματούχοι δεν έδωσαν στη δημοσιότητά τα ονόματά τους.

Ο 38χρονος φέρεται να βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ.

Δύο παιδιά βρέθηκαν ζωντανά κάτω από τα πτώματα δύο γυναικών

Ο σερίφης του Σαν Τζασίντο είπε ότι τα θύματα σκοτώθηκαν με πυροβολισμούς στο κεφάλι. Τέσσερα από αυτά πέθαναν ακαριαία και το πέμπτο κατέληξε κατά την μεταφορά του στο νοσοκομείο.

Μεταξύ των επιζώντων ήταν δύο παιδιά που βρέθηκαν ζωντανά κάτω από τα πτώματα δύο γυναικών σε ένα υπνοδωμάτιο, που είχαν πέσει πάνω τους για να τα σώσουν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ