Νέα Φιλαδέλφεια: Επικεφαλής συνδέσμου της Ντιναμό Ζάγκρεμπ μεταξύ των συλληφθέντων – Ποιοι είναι οι Κροάτες χούλιγκαν

Νέα Φιλαδέλφεια: Επικεφαλής συνδέσμου της Ντιναμό Ζάγκρεμπ μεταξύ των συλληφθέντων – Ποιοι είναι οι Κροάτες χούλιγκαν

Κροατική ιστοσελίδα δημοσιεύει ονόματα συλληφθέντων Κροατών χούλιγκαν της Ντιναμό Ζάγκρεμπ

Πρώτο θέμα και στα ΜΜΕ της Κροατίας τα τραγικά συμβάντα στην Νέα Φιλαδέλφεια, με τον θάνατο ενός νέου ανθρώπου από μαχαίρι. Φωτογραφίζοντας τους Κροάτες χούλιγκαν που ήρθαν στην Ελλάδα, όπως όλα δείχνουν, για ραντεβού θανάτου, κάνουν λόγο για επικεφαλής συνδέσμου της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, γεγονός που προκαλεί ακόμη μεγαλύτερα ερωτήματα αφού οι άνθρωποι αυτοί είναι γνωστοί και άρα πιο εύκολο να παρακολουθηθούν οι κινήσεις τους πριν από ένα κρίσιμο ματς.

Πληροφορία δε που μεταδίδεται και αν ισχύει δημιουργεί επίσης προβληματισμό για τους χειρισμούς των ελληνικών Αρχών είναι ότι δεν έχουν ζητηθεί ακόμη από την κροατική δικαιοσύνη πληροφορίες σχετικά με τα μητρώα των Κροατών συλληφθέντων.

Ειδικότερα ονόματα Κροατών χούλιγκαν της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, που συνελήφθησαν για την αιματηρή συμπλοκή στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη δολοφονία του 29χρονου Μιχάλη Κατσουρή, δίνει στη δημοσιότητα η κροατική ιστοσελίδα Jutarnji List.

«Ο Tomislav Terzić, η οικογένεια του οποίου ζει στο Ζάγκρεμπ, είναι ένας από τους συλληφθέντες στην Αθήνα» αναφέρει η ιστοσελίδα. Ο Tomislav είναι πτυχιούχος ηλεκτρολόγος μηχανικός, υπάλληλος μεγάλης εταιρείας και επικεφαλής συνδέσμου οπαδών της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, η έδρα του οποίου βρίσκεται στο ίδιο κτήριο στο οποίο βρίσκονται τα κεντρικά γραφεία των διαβόητων BBB (των ακροδεξιών οπαδών της ομάδας)».

Επίσης, ανήκε στη λίστα των κροατικών αρχών με επικίνδυνους οπαδούς και φαίνεται πως αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που συμμετείχε σε συμπλοκή μεταξύ οπαδών. Στις 14 Απριλίου 2019, συνελήφθη για τη συμμετοχή του σε συμπλοκή μεταξύ των Bad Blue Boys και των Torcida σε καφετέρια στο Ζάγκρεμπ, στη διάρκεια της οποίας εκτοξεύονταν καρέκλες και τραπέζια.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ