Οδηγός έσυρε ανήλικο με το αυτοκίνητο για 2 χιλιόμετρα – Βρίσκεται σε κώμα

Οδηγός έσυρε ανήλικο με το αυτοκίνητο για 2 χιλιόμετρα – Βρίσκεται σε κώμα

Ο οδηγός συνελήφθη και θα βρεθεί ενώπιον δικαστηρίου

Σοκάρει η είδηση του σοβαρού τραυματισμού ενός εφήβου στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας, έπειτα από έντονη λογομαχία που είχε με έναν 19χρονο, την Παρασκευή (15/9).

Συγκεκριμένα αυτή τη στιγμή ο 15χρονος τραυματίας βρίσκεται σε τεχνητό κώμα, καθώς φέρεται ο 19χρονος να τον έσυρε με το αυτοκίνητό του για σχεδόν 2 χιλιόμετρα στους δρόμους δυτικά του Σίδνεϊ.

Οι αρχές επιβεβαίωσαν πως ο νεαρός είναι σε κώμα

Σύμφωνα με την αστυνομία της Νέας Νότιας Ουαλίας, ο νεαρός οδηγός μετά τον καυγά τους έβαλε μπροστά το όχημα και άρχισε να σέρνει τον ανήλικο, πριν εκείνος πέσει μπροστά σε ένα πρατήριο υγρών καυσίμων.

Το αγόρι μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της περιοχής αλλά χρειάστηκε διακομιδή του σε πιο εξειδικευμένο ίδρυμα, όπου παραμένει σε σοβαρή αλλά σταθερή κατάσταση, αναφέρει το σχετικό άρθρο του Guardian.

Οι αρχές επιβεβαίωσαν πως ο νεαρός είναι σε κώμα.

Μετά από έρευνα στην περιοχή όπου εντοπίστηκε το θύμα, αστυνομικοί σταμάτησαν ένα όχημα που κρίθηκε ύποπτο και συνέλαβαν τον οδηγό.

Σε βάρος του ασκήθηκε δίωξη για επικίνδυνη οδήγηση με πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης, οδήγηση από αμέλεια με πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης και προμήθεια απαγορευμένου φαρμάκου.

Ο 19χρονος αρνήθηκε την εγγύηση και θα εμφανιστεί στο δικαστήριο σήμερα, Σάββατο (16/9).

Οι αρχές καλούν όποιον έχει οποιαδήποτε πληροφορία να επικοινωνήσει μαζί τους, καθώς δεν έχει διαλευκανθεί πλήρως τι έχει συμβεί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ