Για «μακρόχρονο και δύσκολο» πόλεμο απειλεί ο Νετανιάχου

Για «μακρόχρονο και δύσκολο» πόλεμο απειλεί ο Νετανιάχου

Η ευθύνη για αυτόν τον «μακρόχρονο και δύσκολο πόλεμο» που ξεκινά το Ισραήλ ανήκει στη Χαμάς, προειδοποιεί - απειλεί σε νέο μήνυμά του ο Μπενιαμίν Νετανιάχου

Το Ισραήλ ξεκινάει έναν «μακρόχρονο και δύσκολο πόλεμο», προειδοποιεί ο πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου σε ανάρτηση που έκανε πριν από λίγη ώρα στην πλατφόρμα X (πρώην Twitter).

Υπογραμμίζει παράλληλα ότι η ευθύνη για αυτόν τον πόλεμο ανήκει στη Χαμάς, που εξαπέλυσε χθες, Σάββατο, φονικές επιθέσεις στο ισραηλινό έδαφος.

Διαβάστε επίσης: Δεν είναι ο Γιάννης: Αυτόν έχει ξεχωρίσει στο Μιλγουόκι ο Λίλαρντ

Η πρώτη φάση του πολέμου αφορά την εξόντωση των εχθρικών δυνάμεων που διείσδυσαν στο Ισραήλ και σκότωσαν αμάχους και στρατιώτες, γράφει ο ισραηλινός πρωθυπουργός.

Ο Νετανιάχου αναφέρει πως οι ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις έχουν εξαπολύσει επίθεση στη Λωρίδα της Γάζας, η οποία θα συνεχιστεί «αδιάκοπα» και με αποφασιστικότητα «έως ότου επιτευχθούν οι στόχοι» της επιχείρησης.

«Θα αποκαταστήσουμε την ασφάλεια για τους πολίτες του Ισραήλ και θα νικήσουμε», τονίζει ο ισραηλινός πρωθυπουργός.

Το πρακτορείο ειδήσεων Reuters μεταδίδει ότι το υπουργικό συμβούλιο της κυβέρνησης Νετανιάχου άναψε το πράσινο φως για επιθέσεις εναντίον στρατιωτικών και διοικητικών στόχων της Χαμάς και του παλαιστινιακού Ισλαμικού Τζιχάντ στη Λωρίδα της Γάζας.

Η ανάρτηση Νετανιάχου

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ