Σοκαριστικά στιγμιότυπα από τη δράση του 42χρονου στο Κερατσίνι – Πόσο τον πλήρωναν για να βασανίζει ΑμεΑ σε ζωντανή σύνδεση

Σοκαριστικά στιγμιότυπα από τη δράση του 42χρονου στο Κερατσίνι – Πόσο τον πλήρωναν για να βασανίζει ΑμεΑ σε ζωντανή σύνδεση

Ξυλοδαρμοί, χτυπήματα με τέιζερ, απειλές, εξαναγκασμός σε σεξουαλικές πράξεις: είναι μερικά από όσα υπέφεραν τα θύματα.

Φρίκη προκαλούν τα στοιχεία για την online κακοποίηση δύο νεαρών με αναπηρία από 42χρονο στο Κερατσίνι. Σύμφωνα όσα έχουν προκύψει ο 42χρονος μετέδιδε σχεδόν καθημερινά για 2 με 3 ώρες τα βασανιστήρια που υπέβαλλε την 21 ετών γυναίκα, τον 25χρονο και ακόμα έναν άνδρα, όλοι άτομα με νοητική αναπηρία.

Από την έρευνα έχουν προκύψει 554 βίντεο με τον 42χρονο Λευτέρη να έχει 22.700 συνδρομητές στην πλατφόρμα του, οι οποίοι πλήρωναν αδρά για να παρακολουθούν τα βασανιστήρια.

Διαβάστε επίσης: Πέρασε (και) τον Ελ Αραμπί ο Φορτούνης και βγήκε στο κυνήγι του Ζιοβάνι…

Όσοι παρακολουθούσαν το ριάλιτι της φρίκης καλούνταν να δωρίζουν χρήματα σχολιάζοντας παράλληλα τι δοκιμασία θα ήθελαν να δουν. Μάλιστα σε ένα επεισόδιο οι δωρεές μπορεί να έφταναν μέχρι και τα 1.000 ευρώ.

Βασανιστήρια κατά παραγγελία

Μερικά από τα βασανιστήρια, τα οποία οι συνδρομητές πλήρωναν αδρά για να δουν, ήταν ξύλο με γάντια του μποξ, χτυπήματα με τέιζερ, γιαούρτωματα, ξύρισμα μαλλιών και φρυδιών ακόμα και σεξουαλικές πράξεις.

Όσοι παρακολουθούσαν το ριάλιτι της φρίκης καλούνταν να δωρίζουν χρήματα σχολιάζοντας παράλληλα τι δοκιμασία θα ήθελαν να δουν.

Ένας πρώην συνδρομητής στο κανάλι του Λευτέρη μίλησε στο MEGA αποκαλύπτοντας πολλά από τα βασανιστήρια: «Έχουν προηγηθεί κάποιες φασαρίες και αυτά τα οποία τα ξέρει ας πούμε ο κόσμος. Έχουν βγάλει κάτι challenges τα λένε, που λέει βάλε 20 ευρώ για να ρίξω μια «τειζεριά» στο τάδε το παιδί. Βάλτε λεφτά να τους κουρέψω, λεφτά για τέιζερ, λεφτά για σφαλιάρες, λεφτά για ζωνιές. Χτυπιόντουσαν με ζώνη. Είχε δύο διαφορετικά τέιζερ, ένα ελαφρύ και ένα άλλο που ήτανε πολύ πιο δυνατό».

Ένα από τα θύματα του 42χρονου όταν σε μια ζωντανή μετάδοση είπε ότι θέλει να αποχωρήσει, ξυλοκοπήθηκε μπροστά στα μάτια των χιλιάδων θεατών.

«Τον κρατάει εκεί με απειλές και βία. Δηλαδή όσες φορές έχει πει στο stream ότι θα φύγω και θα πάω σε άλλο stream έχει φάει ξύλο μέσα στο stream. Τις περισσότερες φορές που έφαγε δυνατό ξύλο», ανέφερε πρώην συνδρομητής του 42χρονου.

Απόσπασμα από βίντεο σε ζωντανή μετάδοση που ξύρισαν το κεφάλι της 21χρονης

Σοκαριστικά στοιχεία

Οι δύο νέοι αναγκάζονταν από τον 42χρονο να χτυπούν ο ένας τον άλλον με σχοινιά και μπουνιές. Άλλες φορές τους υποχρέωναν σε σεξουαλικές πράξεις. Σε σοκαριστικό βίντεο ο 42χρονος κρατά την ξυριστική μηχανή και ξυρίζει το κεφάλι της νεαρής κοπέλας. Εκείνη αντιδρά, σηκώνεται από την καρέκλα και την απειλεί.

Στη συνέχεια βάζει άλλη κοπέλα να της ξυρίσει και τα φρύδια. Χτυπούσε τα ανυπεράσπιστα θύματά του ακόμα και με taser, ενώ σε δεκάδες βίντεο εξευτέλιζε με αδιανόητους τρόπους την ανθρώπινη ύπαρξη.

Βάζοντας ακόμη και το κεφάλι νεαρού μέσα σε λεκάνη τουαλέτας και πατώντας το καζανάκι, την ώρα που άλλοι στο χώρο ξεσπούσαν σε γέλια. Και όλα αυτά τα ασύλληπτα με άμεση πρόσβαση στο διαδίκτυο και χιλιάδες συνδρομητές ανάμεσά τους και ανήλικοι.

Πώς συνελήφθη

Η συστηματική κακοποίηση των παιδιών από τον 42χρονο ξεκίνησε από τον Σεπτέμβριο του 2022.

Σύμφωνα με μαρτυρία, ο 42χρονος «σε ένα δικό του σπίτι, που είναι σε άθλια χάλια, εκεί πέρα έχει μαντρώσει όλα τα παιδιά με αντίτιμο να τους δίνει ένα πιάτο φαγητό την ημέρα και κανένα ψιλό – χαρτζιλίκι και το βράδυ να μαζεύονται εκεί στο stream του να τους χτυπάει, να τους εξευτελίζει, να κάνει όλα αυτά που κάνει με σκοπό το κέρδος».

Αυτά τα ασύλληπτου περιεχομένου βίντεο παραμένουν μέχρι και τώρα στη διαδικτυακή πλατφόρμα.

Ο 42χρονος κατηγορείται για πρόκληση σωματικών βλαβών, εξύβριση και μαστροπεία, εγκλήματα που τελέστηκαν με ρατσιστικά χαρακτηριστικά, καθώς και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Οι κτηνώδεις πράξεις του, έγιναν αντιληπτές από τις Αρχές όταν ένα από τα βίντεο της φρίκης έπεσε στα χέρια αστυνομικού, ο οποίος ενημέρωσε την ΕΛ.ΑΣ. Σημειώνεται πως ο 42χρονος συνελήφθη επ αυτοφόρω στο σπίτι του, την ώρα που έκανε ζωντανή μετάδοση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ