Κερατσίνι: Προφυλακιστέος ο 42χρονος youtuber που κακοποιούσε ΑμεΑ – Ποιος είναι ο «αρχηγός» που κάνει τα ίδια

Κερατσίνι: Προφυλακιστέος ο 42χρονος youtuber που κακοποιούσε ΑμεΑ – Ποιος είναι ο «αρχηγός» που κάνει τα ίδια

Κανάλι ερωτικού περιεχομένου με ιδρυτή τον 42χρονο youtuber ψάχνουν να βρουν οι Αρχές, μετά τα νέα σοκαριστικά στοιχεία που έρχονται στο φως.

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε ο 42χρονος από το Κερατσίνι που κακοποιούσε άτομα με αναπηρία (νοητική υστέρηση) σε ζωντανή μετάδοση στο διαδίκτυο.

Μετά την απολογία του με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα κρίθηκε προφυλακιστέος.

Διαβάστε επίσης: Έργο τέχνης από την «Marca»: Πώς θα ήταν τα γήπεδα των ομάδων της Euroleague με βάση τα μνημεία των πόλεων τους!

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 42χρονος αρνήθηκε τις κατηγορίες και υποστήριξε ότι όλα γίνονταν με τη συγκατάθεση των θυμάτων, υποστηρίζοντας μάλιστα ότι ο ίδιος δεν τα θεωρεί άτομα με αναπηρία.

Δεύτερο κανάλι

Την ίδια ώρα σύμφωνα με νέα στοιχεία που έρχονται στο φως της δημοσιότητας ο 42χρονος φέρεται να διατηρούσε και δεύτερο κανάλι στο διαδίκτυο όπου πρόσβαση ήταν συνδρομητική και μετέδιδε σε ζωντανή μετάδοση της σεξουαλική κακοποίηση της 21χρονης κοπέλας.

Μάλιστα όπως μετάδωσε το Live News φαίνεται συνδρομητής να έχει πληρώσει online 150€ για να δει την νεαρή γυναίκα με νοητική αναπηρία να ικανοποιεί αρρωστημένες ορέξεις σε ζωντανή σύνδεση.

Ο 42χρονος οδηγείται στον ανακριτή

Τα θύματα μιλούν στο LIVE NEWS

Στο LIVE NEWS μίλησε ένα ακόμη ένα θύμα του 42χρονου που φαίνεται να δέχεται ξυλοδαρμό σε ένα από τα βίντεο που έχει αναρτήσει.

«Έκανε ακραία πράγματα. Εγώ πήγα μόνο και μόνο για να πω 1-2 τραγουδάκια και να φύγω».

Είναι ο άνδρας που φαίνεται να κάθεται στον καναπέ του 42χρονου. Είχαν συμφωνήσει, όπως λέει, να πάει να τραγουδήσει σε μία ζωντανή σύνδεση με αντάλλαγμα μεγάλο χρηματικό ποσό, αλλά όπως βλέπουμε και στις εικόνες ξαφνικά δέχεται επίθεση.

«Ένα που έφαγα τον κουβά στο κεφάλι και ένα μετά από μισή ώρα που μπήκανε μέσα κάποιοι τύποι και με πλακώσανε στο ξύλο. Εμένα μου είπαν ότι θα μου έδιναν 1.500€ και δεν το δέχτηκα ποτέ».

Σύμφωνα με το Armyvoice, ο 42χρονος υπήρξε επαγγελματίας οπλίτης του Πολεμικού Ναυτικού για σύντομο χρονικό διάστημα. Είχε υπηρετήσει σε πολεμικά πλοία και του είχαν επιβληθεί αρκετές πειθαρχικές ποινές.

Ο «αρχηγός» που άρχισε τις ζωντανές μεταδόσεις

Την ίδια ώρα το LIVE NEWS αποκαλύπτει ακόμη ένα πρόσωπο, ιδρυτή αντίστοιχου streaming επί πληρωμή που φαίνεται να κάνει την ίδια… δουλειά με τον 42χρονο κατηγορούμενο.

Τον αποκαλούν «αρχηγό» και αυτό γιατί άνθρωποι που τον γνωρίζουν ισχυρίζονται πως εκείνος έχει οργανώσει την κεντρική ιδέα της απόλυτης φρίκης.

Στην κάμερα του LIVE NEWS καταγγέλλουν τον άνδρα που φαίνεται να κάνει live streaming με ακραία περιστατικά βίας. Λένε πως πρόκειται για μία χειρότερη περίπτωση από εκείνη του 42χρονου.

«Όποιος πήγαινε εκεί τον έριχνε πολύ χαμηλά. Έλεγε στην κάθε κοπέλα π***. Αυτός δεν πρόσφερε τίποτα, ούτε λεφτά που μας χρωστάει. Δεν μας έδωσε τίποτα, ούτε στα παιδιά εδώ πέρα. Μας χρωστάει πολλά, πάρα πολλά».

«Ξύλο, πολύ ξύλο. Μαχαίρια. Υπάρχουν φυλακόβιοι τους οποίους τους καλεί, γίνονται φίρμες ουσιαστικά μέσα από αυτά», πρόσθεσε.

Εκμεταλλεύεται άτομα με νοητική αναπηρία για να βγάζει χρήματα από τα όσα εξευτελιστικά τους αναγκάζει να κάνουν σε ζωντανή μετάδοση.

Ο αποκαλούμενος «αρχηγός» που φέρεται να ξεκίνησε την αρχική ιδέα με τις ζωντανές μεταδόσεις στο διαδίκτυο

Τα challenge

Ο ιδρυτής του live κάνει νεύμα στο άτομο ΑμεΑ και εκείνο ρίχνει στα καλά του καθουμένου σφαλιάρα σε άνδρα που βρίσκεται στο δωμάτιο.

Το βρίσκουν αστείο. Τον ενθαρρύνουν και χτυπάει και άλλον άντρα ακριβώς μπροστά του. Ο νεαρός με νοητική αναπηρία που φαίνεται καθαρά να χειραγωγείται λέει αμέσως μετά:

-Σε εμένα το είπες, το donate.

-Του έδωσες και την έφαγε, καλά έκανες.

«Το πιο ανατριχιαστικό είναι ότι όλα είναι δωρεάν, δηλαδή μπορούμε αυτή τη στιγμή όλοι να μπούμε και να δούμε το τι κάνει αυτός ο άνθρωπος», κατήγγειλαν.

Τα χρήματα που έχει βγάλει ο συγκεκριμένος άνθρωπος τα τελευταία χρόνια από τέτοιου είδους σκηνικά είναι δεκάδες χιλιάδες ευρώ σύμφωνα με τις καταγγελίες.

«Το πραγματικό χρήμα, το πολύ χρήμα το βγάζουνε από το YouTube από τα views, είναι τελείως δωρεάν η όλη κατάσταση, αλλά το YouTube τους ωθεί».

Το κουβάρι της φρίκης ξετυλίγεται με τις Αρχές να βάζουν στο μικροσκόπιο κι άλλα άτομα που φαίνεται να πρωταγωνιστούσαν σε τέτοιου είδους βίντεο και να έβγαζαν υπέρογκα ποσά από συνδρομητές που πλήρωναν για να δουν ωμή βία.

Οι γονείς θύματος αποκλειστικά στο LIVE NEWS

Οι γονείς θύματος του 42χρονου μίλησαν αποκλειστικά στο LIVE NEWS.

«Δεν πιστεύω να τους έδινε λεφτά. Ήθελα να πάω στην αστυνομία αλλά ο γιος μου δεν με άφηνε. Μου έλεγε πως είναι καλός. Είχα προσπαθήσει να πάω πολλές φορές», είπε η μητέρα.

«Τι να πω; Τα βλέπω και δεν μπορώ να κλείσω μάτι. Υπάρχουν τέτοιο άνθρωποι; Είναι ντροπή τους. Να πληρώνουν για να βλέπουν τέτοια πράγματα; Στα παιδία τους αυτό θα έκαναν; Είναι ντροπή τους. Είχα στο μυαλό μου να πάω στην αστυνομία αλλά σκεφτόμουν τι θα πάρει μετά το παιδί μου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ