Κέρδισε 11 εκατ. λίρες στη λοταρία και πέθανε ολομόναχος – Οι 4 γάμοι και η σχέση με την καθαρίστρια

Κέρδισε 11 εκατ. λίρες στη λοταρία και πέθανε ολομόναχος – Οι 4 γάμοι και η σχέση με την καθαρίστρια

Tο 1995, ο Maddison και ο συνάδελφος του Mark Gardiner κέρδισαν 22,5 εκατ. λίρες, που ήταν το μεγαλύτερο ποσό που είχε δοθεί σε λοταρία στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Το ρητό «τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία» φέρεται να επιβεβαιώνεται στην περίπτωση του 73χρονου Paul Maddison, παρότι είχε κερδίσει 11 εκατομμύρια λίρες στη λοταρία.

Όπως αναφέρει η Mirror, το 1995, ο Maddison και ο συνάδελφος του Mark Gardiner κέρδισαν 22,5 εκατ. λίρες, που ήταν το μεγαλύτερο ποσό που είχε δοθεί σε λοταρία στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Χώρισαν το ποσό στη μέση και ο Maddison έγινε Μάρτυρας του Ιεχωβά, ενώ έφυγε από την Αγγλία για να μείνει στη Σκωτία μαζί με την τρίτη σύζυγό του.

Αφότου έφυγε η τρίτη του σύζυγος προσέλαβε μια γυναίκα για να καθαρίζει το σπίτι και σύντομα ερωτεύτηκαν, ενώ ακολούθησε και ο γάμος. Παντρεύτηκαν σε μια παραλία του την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου το 1997

Ο Mark Gardiner περιέγραψε τη στιγμή που συνειδητοποίησαν ότι είχαν κερδίσει πάνω από 22 εκατομμύρια λίρες, λέγοντας: «Είχαμε το μοναδικό νικητήριο δελτίο. Πήγαμε στο μπαρ και ήπιαμε μερικά ποτά για να το γιορτάσουμε, αλλά ήμασταν ακόμα σε κατάσταση σοκ και το μόνο που μπορούσαμε να κάνουμε ήταν να κοιτάμε ο ένας τον άλλον. Δεν ξέραμε τι να πούμε».

Η ζωή του τέσσερις φορές παντρεμένου Paul ανατράπηκε από τη νίκη – και δεν ήταν μόνο τα χρήματα.

Μετακόμισε στη Σκωτία σε αναζήτηση μιας πιο ήσυχης ζωής, αλλά ο τρίτος του γάμος με τη σύζυγό του, τη δασκάλα Ρουθ, διαλύθηκε όταν εκείνη το έσκασε με άλλον άνδρα, παίρνοντας, σύμφωνα με πληροφορίες, 1 εκατ. λίρες από τα κέρδη του μαζί της. Αγόρασε μια έκταση 40 στρεμμάτων με ένα σπίτι που έμοιαζε με κάστρο, επειδή είχε έναν τεράστιο πύργο.

Αφότου έφυγε η τρίτη του σύζυγος προσέλαβε μια γυναίκα για να καθαρίζει το σπίτι και σύντομα ερωτεύτηκαν, ενώ ακολούθησε και ο γάμος. Παντρεύτηκαν σε μια παραλία του την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου το 1997.

Με βάση τους γείτονες όμως, η συμπεριφορά του άλλαξε και έγινε καχύποπτος με τα πάντα, ενώ τοποθέτησε ένα τεράστιο σύστημα ασφαλείας στην οικεία του, με κάμερες σε όλους τους χώρους τηλεχειριζόμενες πύλες και ενδοσυνεννόηση για να ελέγχει τους επισκέπτες. Μάλιστα, φήμες αναφέρουν ότι το σπίτι τράβηξε το ενδιαφέρον του βασιλιά της ποπ Μάικλ Τζάκσον, επειδή αναζητούσε ένα χώρο που θα προστατεύονταν από τους παπαράτσι.

Τα χρόνια πέρασαν και δεν είχε επικοινωνία με κανέναν, ενώ λόγω ηλικίας μετακόμισε από την Σκωτία σε ένα μικρό διαμέρισμα στη Βρετανία.

Ακόμη και ο άνθρωπος με τον οποίο μοιράστηκε το τζακ ποτ, ο Mark Gardiner, σήμερα 62 ετών, δήλωσε ότι «έχασαν επαφή» πριν από περίπου 20 χρόνια.

Τον Ιανουάριο πέθανε η 62χρονη σύζυγός του μετά από σοβαρά προβλήματα υγείας και στις 28 Νοεμβρίου ο 73χρονος Paul άφησε την τελευταία του πνοή ως ερημίτης, με βάση τα βρετανικά δημοσιεύματα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ