Ο πρίγκιπας Χάρι «έσπασε» τη σιωπή του για τον καρκίνο του Καρόλου

Ο πρίγκιπας Χάρι «έσπασε» τη σιωπή του για τον καρκίνο του Καρόλου

«Οποιαδήποτε αρρώστια φέρνει τις οικογένειες κοντά».

Στην πρώτη του συνέντευξη μετά τη δημοσιοποίηση του προβλήματος υγείας του πατέρα του, ο πρίγκιπας Χάρι εξομολογείται τις σκέψεις του, αλλά και πως ένιωσε όταν έμαθε πως ο Βασιλιάς Κάρολος διαγνώστηκε με καρκίνο.

Ο Δούκας του Σάσεξ συζήτησε την υγεία του βασιλιά και μιλώντας στο «Good Morning America» του ABC αναφέρθηκε στην επίσκεψή του στο Λονδίνο χωρίς τη Μέγκαν Μαρκλ και τα παιδιά τους.

Σε ερώτηση του παρουσιαστή του GMA Will Reeve για το πώς ήταν για εκείνον «συναισθηματικά» η επίσκεψη στη Βρετανία την περασμένη εβδομάδα, απάντησε: «Κοιτάξτε, αγαπώ την οικογένειά μου. Το γεγονός ότι μπόρεσα να μπω σε ένα αεροπλάνο και να πάω να τον δω και να περάσω χρόνο μαζί του, είμαι ευγνώμων γι’ αυτό».

«Νομίζω ότι οποιαδήποτε ασθένεια, οποιαδήποτε αρρώστια φέρνει τις οικογένειες κοντά», συμπλήρωσε.

Βελτιώνεται η σχέση τους;

Αρκετοί δημοσιογράφοι στέκονται στο γεγονός ότι ο πρίγκιπας Χάρι δεν φιλοξενήθηκε σε κάποια κατοικία της βασιλικής οικογένειας και διέμεινε σε ξενοδοχείο του Λονδίνου, ενώ δεν είναι ξεκάθαρο αν προσκλήθηκε να περάσει χρόνο στο Σάντριγχαμ όπου μετέβη ο πατέρας του.

Ωστόσο ειδικός σε θέματα της βασιλείας υποστηρίζει ότι κατά την συνάντηση πατέρα και γιού γεφυρώθηκε ένα χάσμα και αυτό μπορεί να σημάνει το τέλος της διαμάχης της βασιλικής οικογένειας και την αρχή ενός νέου κεφαλαίου. Ο βασιλιάς Κάρολος «τηλεφώνησε προσωπικά» στον πρίγκιπα Χάρι για να τον ενημερώσει για τη διάγνωση του καρκίνου, είπε η βασιλική ειδικός και συγγραφέας Κέιτι Νίκολ, σύμφωνα με το Entertainment Tonight. Αμέσως ο δούκας του Σάσσεξ πήρε μία πτήση για την Βρετανία προκειμένου να βρεθεί δίπλα στον πατέρα του για μία σύντομη συνάντηση.

Ο δούκας είχε επισκεφθεί την Βρετανία μόνος του για την στέψη του βασιλιά Καρόλου τον περασμένο Μάιο αλλά έχει αναφερθεί ότι δεν συναντήθηκαν εκείνο το διάστημα. Ωστόσο η Κέιτ Νίκολ πιστεύει ότι αυτή η σύντομη επανένωση μπορεί να δείχνει ότι κάτι αλλάζει στην σχέση πατέρα και γιου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ