Έκτακτη σύσκεψη στις φυλακές Κορυδαλλού για δολοφονία κρατουμένου

Έκτακτη σύσκεψη στις φυλακές Κορυδαλλού για δολοφονία κρατουμένου

Θύμα και δράστης είχαν μεταχθεί από τις φυλακές Δομοκού, προκειμένου να δικαστούν για την υπόθεση δολοφονίας του ποινικολόγου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου, στην οποία ήταν και οι δύο κατηγορούμενοι.

Έκτακτη σύσκεψη στις φυλακές του Κορυδαλλού υπό τον Γενικό Γραμματέα Αντεγκληματικής Πολιτικής,Ευτύχη Φυτράκη με αφορμή τη δολοφονία  κρατουμένου, μετά από εντολή του υπουργού Δικαιοσύνης Μιχάλη Καλογήρου.

Η δολοφονική επίθεση που δέχτηκε ο Αλβανός κρατούμενος εμπλέκεται σε πολύκροτες υποθέσεις με δολοφονίες και απόπειρες ανθρωποκτονίας διερευνάται ποινικά και πειθαρχικά.

Σύμφωνα με το υπουργείο Δικαιοσύνης, το θύμα όπως και ο ομοεθνής δράστης και συγκρατούμενός του είχαν μεταχθεί από τις φυλακές Δομοκού, προκειμένου να δικαστούν για την υπόθεση δολοφονίας του ποινικολόγου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου, στην οποία ήταν και οι δύο κατηγορούμενοι. Το θύμα ως ηθικός αυτουργός στην δολοφονία και ο δράστης ως φυσικός αυτουργός.

Ο κρατούμενος είχε καταδικαστεί σε ποινή κάθειρξης 22 ετών και για την απόπειρα δολοφονίας σε βάρος δικηγόρου στη δίκη της Energa Hellas Power, ενώ πριν από 4 χρόνια είχε μπει σε νυχτερινό μαγαζί στο Μικρολίμανο πυροβολώντας αδιακρίτως και τραυματίζοντας 11 ανθρώπους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ