Τεταμένο το κλίμα στη δίκη για τον βιασμό 19χρονης ΑμΕΑ – Ο αδερφός του 24χρονου «σπάει» τη σιωπή του

Τεταμένο το κλίμα στη δίκη για τον βιασμό 19χρονης ΑμΕΑ – Ο αδερφός του 24χρονου «σπάει» τη σιωπή του

Τεταμένο ήταν το κλίμα κατά τη διάρκεια της δίκης για τον ομαδικό βιασμό της 19χρονης κοπέλας με αναπηρία, το 2018 στη Ρόδο

Τεταμένο ήταν το κλίμα κατά τη διάρκεια της δίκης για τον ομαδικό βιασμό της 19χρονης κοπέλας με αναπηρία, το 2018 στη Ρόδο.

Κατηγορούμενοι είναι ο 21χρονος Αλβανός που έχει καταδικαστεί για τη δολοφονία και τον βιασμό της φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη και ένας 24χρονος Ρομά.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ στη σημερινή διαδικασία υπήρξαν ενστάσεις ως προς τις ερωτήσεις των συνηγόρων υπεράσπισης των δύο κατηγορουμένων, ενώ διαπιστώθηκαν και αντιφάσεις στους μάρτυρες υπεράσπισης.

Μάλιστα, μετά τη χθεσινή πολύωρη κατάθεσή της, η 21χρονη πλέον κοπέλα υπέστη κρίσεις πανικού και αποφασίστηκε να μην παραστεί σήμερα στη δίκη, προκειμένου να αποφύγει την ψυχοφθόρα διαδικασία εκ νέου.

Υπενθυμίζεται, ότι η 21χρονη σήμερα νεαρή γυναίκα, το βράδυ της 1ης του Δεκέμβρη του 2018 και τρεις μόλις μέρες από τη άγρια δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη, φέρεται να υπέστη ομαδικό βιασμό στη Ρόδο, από τον 21χρονο αλλοδαπό που καταδικάστηκε σε ισόβια για την στυγερή δολοφονία της φοιτήτριας και έναν 24χρονο ημεδαπό. Σύμφωνα με το κατηγορητήριο οι δυο δράστες εξανάγκασαν την κοπέλα με ποσοστό αναπηρίας 67% σε συνουσία και σε ασελγείς πράξεις ασκώντας πάνω της σωματική βία.

Τι είπε στο MEGA ο αδερφός του 24χρονου
Η δίκη συνεχίζεται με νέες καταθέσεις μαρτύρων. Ένας από αυτούς, είναι και ο αδελφός του 24χρονου κατηγορούμενου, ο οποίος μίλησε αποκλειστικά στο MEGA.

Ο νεαρός άνδρας, ισχυρίστηκε ότι ο αδελφός του δεν είχε φιλικές σχέσεις με τον νεαρό από την υπόθεση Τοπαλούδη και ότι απλά, βρίσκονταν σε κοινές παρέες.

Μάλιστα, αποκαλύπτει, ότι όταν είχαν συλλάβει τους δολοφόνους της Ελένης Τοπαλούδη και τους οδηγούσαν στα δικαστήρια της Ρόδου, ήταν και ο 24χρονος Ρομά εκεί, μαζί με το πλήθος που τους προπηλάκιζε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ