Κλειδώνουν τα τελευταία εισιτήρια

Κλειδώνουν τα τελευταία εισιτήρια

To Stoiximaview κάνει ποντάρισμα σε δυάδα αγώνων από το Champions League

To Stoiximaview κάνει ποντάρισμα σε δυάδα αγώνων από το Champions League.

Αϊντχόφεν – Ρέιντζερς (22:00): Ρεβάνς της φάσης των playoffs της διοργάνωσης στο ‘Philips Stadion’, με φόντο ένα εισιτήριο για τους ομίλους. Η Αϊντχόφεν απέκλεισε τη Μονακό στον 3ο προκριματικό και έφυγε με το ισόπαλο 2-2 από τη Γλασκώβη στο πρώτο ματς με τους Ρέιντζερς. Προηγήθηκε στο 37′, δέχθηκε την ολική ανατροπή στο 70′ και έφερε το ματς στα ίσια στο 78′.

Ξεκίνησε με 2/2 την προσπάθεια στην Eredevisie. Επικράτησε 4-1 της Έμεν στην πρεμιέρα και ακολούθως πέρασε ‘αέρα’ από την έδρα της Γκόου Αχέντ Ιγκλς όπως μαρτυρά το τελικό 2-5. Υψηλές οι προσδοκίες για φέτος, θέλει να μείνει στην κούρσα του τίτλου ως το τέλος και φυσικά να μπει στους ομίλους του Champions League.

Διαβάστε επίσης: Ο Λουτσέσκου θέλει 10άρι, αλλά…

Οι Ρέιντζερς πέτυχαν μια μεγάλη πρόκριση στον 3ο προκριματικό. Ηττήθηκαν 2-0 στο Βέλγιο από την Ουνιόν Σεντ Σιλουάζ, επικράτησαν 3-0 στη ρεβάνς και πέτυχαν μια μεγαλειώδη ανατροπή. Ανατροπή στο σκορ έκαναν και στο πρώτο ματς με την Αϊντχόφεν, δεν μπόρεσαν ωστόσο να κρατήσουν το προβάδισμα τους ως το τέλος και πάνε στην Ολλανδία για να δώσουν μάχη. Μετά το 3/3 στο ξεκίνημα της Premiership στη Σκωτία, είχαν το πρώτο τους στραβοπάτημα. Έμειναν στο εκτός έδρας 2-2 με τη Χιμπέρνιαν, ολοκληρώνοντας το ματς με εννέα παίκτες. Λούντστραμ (66′) και Μορέλος (75′) αποβλήθηκαν με το σκορ στο 1-2 και στις καθυστερήσεις ήρθε το γκολ για τους γηπεδούχους. Θα παλέψουν με τη Σέλτικ για τον τίτλο, διψάνε για την ευρωπαϊκή διάκριση.

Θεωρία Στοιχήματος στο Betting University

Αϊντχόφεν – Ρέιντζερς (22:00): Φουριόζα έχει ξεκινήσει τη σεζόν η Αϊντχόφεν. Και βγάζει ωραία στοιχεία ομάδας στο χορτάρι. Γρήγορη, με ιδιαίτερη τεχνική στο παιχνίδι της, διαρκή κίνηση στο χώρο, ταχύτατη κυκλοφορία μπάλας, ποικιλία στην ανάπτυξη και ευχέρεια στο σκοράρισμα. Στα μείον ότι δείχνει σοφτ ανασταλτικά και συχνά λειτουργεί εις βάρος της άμυνας της. Ανταγωνιστική και πεισματάρα η ομάδα των Ρέιντζερς. Έχει χαρακτήρα, συνδυάζει την ταχύτητα με τη δύναμη, διαθέτει μονάδες με ποιότητα και δεν φοβάται στο χορτάρι. Συνεπής δημιουργικά, ικανή στην εκτέλεση αλλά και με κενά στα μετόπισθεν. Κυρίως γιατί δυσκολεύεται να διαχειριστεί τα συναισθήματα της στην εξέλιξη του αγώνα.

Στοίχημα: Τι παίζω σήμερα

Εξαιρετικά ενδιαφέρουσα αναμέτρηση. Η Αϊντχόφεν έχει ένα προβάδισμα, αλλά ο άσος στέκεται οριακά στο 1.70 – 1.75. Οι φιλοξενούμενοι έχουν τσαγανό και δεν επηρεάζονται εύκολα από έδρες και δεδομένα. Το διακύβευμα είναι τεράστιο, όμως οι μενταλιτέ των ομάδων δύσκολα θα κάνει τόσο χώρο στη σκοπιμότητα. Ένα σχετικά γρήγορο γκολ μπορεί να κάνει ροντέο το ματς, με απρόβλεπτη εξέλιξη. Απαραίτητη η κάλυψη στο φαβορί και θα πάμε στοίχημα με το combo 1Χ & goal/goal στο 2.10 της Stoiximan.

Δες την αξιολόγηση της Stoiximan

Τραμπζονσπόρ – Κοπεγχάγη (22:00): Πολύ μεγάλο παιχνίδι στην Τραπεζούντα, ανάμεσα σε Τραμπζονσπόρ και Κοπεγχάγη για την είσοδο στους ομίλους του Champions League. Με την υπόθεση της πρόκρισης να είναι ορθάνοιχτη, μετά το 2-1 υπέρ των Δανών στο πρώτο παιχνίδι. Σε ένα ματς με πολύ έντονο ελληνικό χρώμα. Από τη μία ο Κάρλος Ζέκα, αρχηγός των πρωταθλητών Δανίας, από την άλλη o Μανώλης Σιώπης, όχι όμως και ο Τάσος Μπακασέτας. Πολύ μεγάλη απώλεια για τους γηπεδούχους, αφού ο Έλληνας μεσοεπιθετικός τραυματίστηκε και θα επιστρέψει στα μέσα Ιανουαρίου. Σε ένα κατάμεστο γήπεδο, που οι φίλοι των Τούρκων θα δημιουργήσουν εκρηκτική ατμόσφαιρα προκειμένου να βοηθήσουν την ομάδα τους να φτάσει στην ανατροπή.

Ο Μπακασέτας ήταν αυτός που κράτησε ζωντανή την Τραμπζονσπόρ στο παιχνίδι της πρόκρισης. Με το γκολ με το οποίο μείωσε το πρώτο ματς και έφερε το τελικό 2-1. Σε αυτόν στηρίζουν και τις περισσότερες από τις ελπίδες τους οι Τούρκοι. Το σκορ άνοιξε ο Κλάεσον για τους γηπεδούχους μόλις στο 9ο λεπτό. Με την έναρξη της επανάληψης, ο Λέραγκερ έκανε το 2-0, ωστόσο ο Μπακασέτας κατάφερε να βάλει για τα καλά στο παιχνίδι της πρόκρισης τους Τούρκους, μειώνοντας το σκορ στο 79’. Η Τραμπζονσπόρ παρατάχθηκε με πάρα πολλές αλλαγές στο ματς του πρωταθλήματος απέναντι στην Ανταλιασπόρ, με αποτέλεσμα να δεχτεί βαριά ήττα με 5-2.

Δες το αναλυτικό review της bet365

Τραμπζονσπόρ – Κοπεγχάγη (22:00): Σκορ πάντως που είναι λίγο… πλασματικό, καθώς στο 80’ το παιχνίδι ήταν στο 2-2, η Αλάνια σκόραρε στο 81’ για το 3-2, ενώ τα δύο τελευταία γκολ ήρθαν στο 96’ και στο 98’ με τους πρωταθλητές να βρίσκονται ψηλά στο γήπεδο. Με πολλές αλλαγές και η Κοπεγχάγη απέναντι στη Λίνγκμπι για το πρωτάθλημα, αλλά δεν είχε πρόβλημα να επικρατήσει με 3-0 εκτός έδρας, σε μια καλή… προθέρμανση εν όψει του «τελικού» στην Τραπεζούντα.

Κορυφαία προγνωστικά μπάσκετ

Η εκτίμηση για το στοίχημα: Είναι ένα σπουδαίο ματς, ανάμεσα σε δύο πρωταθλητές που αξίζουν να είναι στο γκρουπ των κορυφαίων ομάδων. Δηλαδή στους ομίλους του Champions League. Δεν ξέρω αν θα καταφέρει να φτάσει έως την πρόκριση, αλλά η Τραμπζονσπόρ μπορεί να πάρει το ματς. Και να το στείλει έστω στην παράταση. Με τη δύναμη της έδρας και με τους παίκτες που διαθέτει είναι ικανή για όλα. Έστω και χωρίς τον Μπακασέτα. Πάμε στοίχημα με «άσο» σε απόδοση 2.02 (Pamestoixima).

Περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος για τους αγώνες της ημέρας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ, τένις και όχι μόνο!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ