Η επιστήμη του Πίρλο (vid)

Η επιστήμη του Πίρλο (vid)

Το εκπληκτικό σποτάκι-ύμνος στον μαέστρο Αντρέα Πίρλο.

Αν ρωτήσεις δέκα λάτρεις του ποδοσφαίρου να σου κατονομάσουν τον νούμερο ένα σπεσιαλίστα στις εκτελέσεις φάουλ, οι εννιά θα σου μιλήσουν για τον Αντρέα Πίρλο. Και όχι άδικα.

Ο μαέστρος, όπως ήταν ένα από τα παρατσούκλια του, είχε μετατρέψει τα φάουλ σε πέναλτι, στέλνοντας την μπάλα με μαθηματική ακρίβεια εκεί που ήθελε προκαλώντας πονοκέφαλο στους τερματοφύλακες κάθε φορά που έστηνε την μπάλα έξω από την περιοχή.

Ένας από τους κορυφαίους χαφ που πάτησαν ποτέ χορτάρι, με τα κατορθώματά του να μνημονεύονται ακόμη και τώρα που έχει αποσυρθεί από το ποδόσφαιρο και φυσικά θα μνημονεύονται για πολλά ακόμη χρόνια.

Η εκπληκτική ικανότητά του στα φάουλ αποτέλεσε πηγή έμπνευσης και για διάφορα διαφημιστικά σποτ στα χρόνια που κοσμούσε με την παρουσία του τα γήπεδα. Ένα από τα πιο χαρακτηριστικά και ενδεικτικά της κλάσης του, ήταν αυτό της NIKE πριν από περίπου μια δεκαετία.

Ο Πίρλο στήνει την μπάλα για να εκτελέσει ένα φάουλ, καμία 50αριά… νοματαίοι δημιουργούν ένα τείχος μπροστά από τον τερματοφύλακα βάζοντας και διάφορα άλλα εμπόδια μπροστά από το τέρμα, αλλά ο Ιταλός σούπερ σταρ, καταφέρνει να περάσει την μπάλα και να σκοράρει. Γιατί απλά μπορεί, γιατί είναι ο Πίρλο…

Δείτε το βίντεο: 

PIRLO MAGIC.

Ένα δείγμα μαγικού Πίρλο. 😜🧙‍♂️A piece of magical Pirlo. 😜🧙‍♂️Ακολουθήστε μας και στο Instagram / Follow us on Instagram:https://www.instagram.com/thefootballromantics/#ΠαγκόσμιοςΠοδοσφαιρικόςΡομαντισμός – #WorldFootballRomantics

Δημοσιεύτηκε από The Football Romantics στις Τετάρτη, 8 Ιουλίου 2020

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ