ΑΕΚ – Κοντά σε συμφωνία με πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού (vid)

ΑΕΚ – Κοντά σε συμφωνία με πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού (vid)

Ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού, Άντι Ράουτινς, τελικά φαίνεται πως είναι ο παίκτης στον οποίο ποντάρει η ΑΕΚ, για την ενίσχυση της περιφέρειάς της, με τις δυο πλευρές να μην απέχουν πολύ από τη συμφωνία.

Διάφορα ονόματα ακούστηκαν τον τελευταίο καιρό ως υποψήφιοι μεταγραφικοί στόχοι της ΑΕΚ, όπως ο Κιθ Λάνγκφορντ, αλλά κι ο επίσης παλιός Μάνι Χάρις.

Τελικά φαίνεται πως αντί γι’ αυτές τις δύο δοκιμασμένες λύσεις, η ομάδα του Στέφανου Δέδα είναι μια «ανάσα» από μια άλλη περίπτωση, αυτή του Καναδού γκαρντ, Άντι Ράουτινς.

Ο τεχνικός της «Βασίλισσας» των γνωρίζει από τη συνύπαρξή τους στην Μπαχτσεχίρ και είναι ένας παίκτης που ταιριάζει στη φιλοσοφία του, καθώς είναι καλός σουτέρ τριών πόντων.

Εφόσον η συμφωνία οριστικοποιηθεί αυτή θα είναι η δεύτερη θητεία του στην Ελλάδα, καθώς ήταν προσωπική επιλογή του Ρικ Πιτίνο στον Παναθηναϊκό, ακριβώς για τον ίδιο λόγο. Με το «Τριφύλλι» έπαιξε σε 14 αγώνες έχοντας 4,7 πόντους (51,4% στα τρίποντα), 0,9 ριμπάουντ και 0,6 ασίστ σε 11,4 λεπτά κατά μέσο όρο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ