Μεντβέντεφ – Ναδάλ 0-2 (vid)

Μεντβέντεφ – Ναδάλ 0-2 (vid)

Ο Ράφα Ναδάλ δεν ζορίστηκε απέναντι στον Ντανίλ Μεντβέντεφ επικράτησε όμως με 2-0 σετ, κλείνοντας θέση για τον τελικό του Ακαπούλκο.

Ο Ράφα Ναδάλ τείνει να κάνει νέο αγαπημένο του αντίπαλο τον Ντανίλ Μεντβέντεφ. Ο Ισπανός κέρδισε τον Ρώσο, που ανέβηκε στο νο1 της παγκόσμιας κατάταξης για πρώτη φορά στην καριέρα του, με 2-0 σετ (6-3, 6-4) και προκρίθηκε στον τελικό του τουρνουά του Ακαπούλκο.

Για δεύτερη φορά σε ένα μήνα κέρδισε τον Μεντβέντεφ μετά από την ανατροπή στο Australian Open. Είχε λιγότερους winners (26 έναντι 32) αλλά ήταν πολύ πιο προσεκτικός, με μόλις 10 αβίαστα λάθη, έναντι 26 του Ρώσου.

Το 2-0 μπορεί να παραπέμπει σε άνετη νίκη όμως κάθε άλλο παρά έτσι εξελίχθηκαν τα πράγματα, με τον Ναδάλ να σβήνει επτά break points στο έκτο game του δέυτερου σετ, σερβίροντας 20 λεπτά για να διατηρήσει το προβάδισμα.

Θα παίξει στον 128ο τελικό της καριέρας του και πέμπτο του σε αυτό το τουρνουά, έναντίον του Κάμερον Νόρι που κέρδισε τον Στέφανο Τσιτσιπά. Έχει τέλεια παράδοση με εκείνον, καθώς σε τρεις αναμετρήσεις, όλες το 2021, μετρά ισάριθμες νίκες, χωρίς μάλιστα να χάσει σετ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ