Αποθέωση στην Κύπρο για τους Ερυθρόλευκους (vids)

Αποθέωση στην Κύπρο για τους Ερυθρόλευκους (vids)

Πλήθος κόσμου περίμενε καρτερικά έξω από το αεροδρόμιο της Λάρνακας και αποθέωσε τους Ερυθρόλευκους – Δείτε αποκλειστικά βίντεο.

Στην Κύπρο για το αυριανό παιχνίδι με τον Απόλλωνα Λεμεσού (18/8, 20:00) για τα πλέι οφ του Europa League βρίσκεται ο Ολυμπιακός.

Οι Ερυθρόλευκοι μάλιστα κατά την άφιξή τους στην Λάρνακα γνώρισαν την αποθέωση από εκατοντάδες οπαδούς τους, οι οποίοι είχαν συγκεντρωθεί έξω από το αεροδρόμιο και τους περίμεναν καρτερικά για να φωνάξουν συνθήματα και να τους δείξουν την αγάπη τους.

Διαβάστε επίσης: Ο Φερ Νίνιο της Βιγιαρεάλ στη λίστα του Ολυμπιακού για την επίθεση (Vids)

Οι οπαδοί των Πειραιωτών έστησαν ένα μικρό… Καραϊσκάκη έξω από το αεροδρόμιο της Λάρνακας και αποθέωσαν τους πρωταθλητές, φωνάζοντας συνθήματα για την αγαπημένη τους ομάδα και χειροκροτώντας τον Κάρλος Κορμπεράν και τους ποδοσφαιριστές του.

Στιγμές λατρείας για τους Ερυθρόλευκους από τους οπαδούς τους στην Κύπρο, οι οποίοι αναμένεται το βράδυ της Πέμπτης (18/8) να δώσουν δυναμικό «παρών» στο ΓΣΠ και να στηρίξουν έμπρακτα τις προσπάθειες των παικτών του Κάρλος Κορμπεράν.

Όπως ενημερωθήκατε από to10.gr, οι οπαδοί του Ολυμπιακού στην Κύπρο έστησαν από νωρίς ουρές έξω από το ΓΣΠ για να προμηθευτούν εισιτήρια για την αυριανή αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Λεμεσού και να δουν από κοντά την αγαπημένη τους ομάδα.

Δείτε βίντεο από την άφιξη των Πειραιωτών στην Κύπρο: 

Αποθέωση για τους Ερυθρόλευκους:

Ο κόσμος περίμενε καρτερικά τους πρωταθλητές:

Συνθήματα και χειροκροτήματα για τους παίκτες του Ολυμπιακού:

Χαμός από τους οπαδούς του Ολυμπιακού:

Την τιμητική του φυσικά είχε ο Ελ Αραμπί:

Στιγμές λατρείας για τους παίκτες του Κάρλος Κορμπεράν

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ