ΑΕΚ: Παίκτες και προπονητικό τιμ στόλισαν δέντρο στην «Opap Arena» (pics & vid)

ΑΕΚ: Παίκτες και προπονητικό τιμ στόλισαν δέντρο στην «Opap Arena» (pics & vid)

Τα πρώτα Χριστούγεννα της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια μετά από 19 χρόνια, με παίκτες και προπονητικό τιμ να στολίζουν δέντρο στο κέντρο της «Opap Arena».

Τα πιο όμορφα Χριστούγεννα των τελευταίων ετών είναι τα φετινά για την ΑΕΚ. Όχι μόνο λόγω της πολύ καλής πορείας της ομάδας του Ματίας Αλμέιδα, αλλά κυρίως λόγω της επιστροφής της Ένωσης στη φυσική της έδρα, στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Η «Opap Arena» έβαλε τα γιορτινά της μάλιστα, με παίκτες και προπονητικό τιμ να στολίζουν δέντρο στο κέντρο του γηπέδου και να εύχονται σε όλους «χρόνια πολλά».

Διαβάστε επίσης: «Ενδιαφέρον της Ατλέτικο Μαδρίτης για τον Μαυροπάνο»

Η ενημέρωση της ΑΕΚ:

«Τα εφετινά Χριστούγεννα είναι ξεχωριστά και ιστορικά για την οικογένεια της ΑΕΚ, καθώς είναι τα πρώτα μετά από σχεδόν 20 χρόνια, που μας βρίσκουν στο σπίτι μας, στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Και δεν θα μπορούσαμε να τα γιορτάσουμε διαφορετικά, από το να ζητήσουμε από τους ίδιους τους πρωταγωνιστές της «κιτρινόμαυρης» καθημερινότητάς μας, να στολίσουν το χριστουγεννιάτικο δέντρο της OPAP ARENA.

Ο Ματίας Αλμέιδα, οι συνεργάτες του και οι παίκτες του, έστησαν το έλατο στη σέντρα του γηπέδου μας και στη συνέχεια άρχισαν την… προσπάθεια για τον στολισμό του. Άλλωστε, η προσπάθεια μετράει.

Η κάμερα του ΑΕΚ TV ήταν εκεί και κατέγραψε όλα τα παρασκήνια…»

Το βίντεο της ΠΑΕ ΑΕΚ:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ