Έγκλημα στον Βόλο: Ακυρώθηκε καθαρό γκολ του Ολυμπιακού (Vid)

Έγκλημα στον Βόλο: Ακυρώθηκε καθαρό γκολ του Ολυμπιακού (Vid)

Αδιανόητα πράγματα από Παπαπέτρου και Γκορτσίλα στο Πανθεσαλλικό. Μετά την «πέναλτι και αποβολή» εφεύρεση, ακύρωσαν και καθαρό γκολ του Ολυμπιακού.

Αδιανόητα πράγματα συμβαίνουν στο Πανθεσσαλικό στάδιο και την αναμέτρηση ανάμεσα στον Βόλο και τον Ολυμπιακό. Μια από τις χειρότερες διαιτησίες των τελευταίων χρόνων με έναν ξεκάθαρο στόχο: Τον ίδιο τον Ολυμπιακό.

Οργιάζουν ο Τάσος Παπαπέτρου –στον αγωνιστικό χώρο- και ο Ευστάθιος Γκορτσίλας από το δωματιάκι του VAR έχοντας δημιουργήσει ένα μείγμα εκρηκτικό. Μετά την «πέναλτι και αποβολή» εφεύρεση του 16΄ σε μια φάση που έχει προηγηθεί ξεκάθαρα μια μπουνιά του επιθετικού του Βόλου (Μωραϊτής) στον αμυντικό του Ολυμπιακού (Ρέτσος) ήρθε η φάση του 60΄ όπου οι δύο ρέφερι ακύρωσαν καθαρό γκολ της ομάδας του Ντιέγκο Μαρτίνεθ!

Διαβάστε επίσης: Ο Ολυμπιακός, ο Ντόρσεϊ και η «εξήγηση» για Πετρούσεφ!

Μια καταπληκτική εκτέλεση φάουλ του Φορτούνη, έβγαλε τετ α τετ τον Μασούρα που εκτέλεσε σωστά δίνοντας προβάδισμα στους Πειραιώτες με 3-2. Τους τρελούς πανηγυρισμούς όμως διέκοψε το VAR που έπειτα από 4-5 λεπτά ανακάλυψε οφσάιντ. Σε ποιον; Στον Αγιούμπ Ελ Κααμπί που δεν συμμετέχει στη φάση. Δέχεται ο Μαροκινός ένα χτύπημα από έναν αμυντικό του Βόλου και ουσιαστικά δεν κουνιέται. Και όμως το VAR θεώρησε προφανώς ότι συμμετείχε στη φάση. Σε μια φάση που η μπάλα πάει ξεκάθαρα στον Μασούρα ο οποίος δίχως αντίπαλο (έπειτα από την κομπίνα) σκοράρει.

Τις γραμμές του VAR βεβαίως τις βάζει ο βοηθός. Ο Assistant VAR ονόματι Πέτρος Πάτρας (Μακεδονίας). Ο Παπαπέτρου όμως πήγε και είδε τη φάση στο VAR. Και εκείνος είναι που προφανώς πιστώνεται την απόφαση να ακυρωθεί ένα κανονικό γκολ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ