Καλαμπάκος: “Πολύ ωραίο παιχνίδι, ήταν και θέμα τύχης”

Το πόσο σημαντική είναι αυτή η νίκη για την ομάδα του εξήγησε στη συνέντευξη τύπου ο Ντίνος Καλαμπάκος, ενώ παραδέχτηκε πως για να έρθει αυτή έπαιξε ρόλο και η τύχη. Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο προπονητής του Κοροίβου μετά το παιχνίδι: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι για την νίκη μας έτσι όπως έγινε. Κερδίσαμε μία καλή και […]

Καλαμπάκος: “Πολύ ωραίο παιχνίδι, ήταν και θέμα τύχης” | to10.gr

Το πόσο σημαντική είναι αυτή η νίκη για την ομάδα του εξήγησε στη συνέντευξη τύπου ο Ντίνος Καλαμπάκος, ενώ παραδέχτηκε πως για να έρθει αυτή έπαιξε ρόλο και η τύχη.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο προπονητής του Κοροίβου μετά το παιχνίδι:

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι για την νίκη μας έτσι όπως έγινε. Κερδίσαμε μία καλή και δεμένη ομάδα με καλό προπονητή. Χαιρόμαστε λοιπόν που τα καταφέρνουμε απέναντι σε ικανούς και σκληρούς αντιπάλους και χαιρόμαστε που τα καταφέραμε.

Συμφωνώ ότι κάθε ομάδα είχε από δύο ημίχρονα , ήταν και θέμα τύχης, αλλά έγινε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι με πολλές φάσεις. Αυτή η νίκη μας δίνει δύναμη, γιατί είμαστε καινούργια ομάδα με πολλά νέα παιδιά και θέλουμε να γεμίσουμε το οπλοστάσιό μας για να συνεχίσουμε, γιατί το υπόλοιπο πρωτάθλημα θα είναι σκληρό και δύσκολο.

Ήταν πραγματικά σήμερα μία μεγάλη νίκη αυτό το παιχνίδι για εμάς».