Πιθανό και το ενδεχόμενο της αυτοκτονίας για τον Τάιλερ Χάινεικατ… (vid)

Πιθανό και το ενδεχόμενο της αυτοκτονίας για τον Τάιλερ Χάινεικατ… (vid)

Νέα διάσταση όσον αφορά αιτία θανάτου του Αμερικανού καλαθοσφαιριστή, καθώς η αστυνομία της Καλιφόρνια υποστηρίζει ότι ο παίκτης της Χίμκι βρέθηκε νεκρός όταν εκείνοι εισέβαλαν στο διαμέρισμά του.

Συγκλονισμένος εξακολουθεί να παραμείνει ο κόσμος του μπάσκετ από την θλιβερή είδηση του θανάτου του θανάτου του Τάιλερ Χάινεϊκατ μετά από «ανταλλαγή» πυροβολισμών με δυνάμεις της αστυνομίας.

Προς το παρόν δεν έχει διευκρινιστεί το πως ακριβώς ο 27χρονος καλαθοσφαιριστής έχασε την ζωή του. Μάλιστα τις τελευταίες ώρες προέκυψε και μια άλλη εκδοχή, καθώς η αστυνομία της Καλιφόρνια υποστηρίζει ότι ο παίκτης της Χίμκι βρέθηκε νεκρός όταν εκείνοι εισέβαλαν στο διαμέρισμά του.

Έτσι δεν αποκλείεται λοιπόν και το ενδεχόμενο της αυτοκτονίας, με όλα τα σενάρια να είναι ανοικτά ακόμη.

Το τηλεοπτικό δίκτυο ABC μεταφέρει τις εξελίξεις γύρω από το θέμα και σε νεότερο ρεπορτάζ παρουσίασε το video έξω από το σπίτι του πρώην πλέον παίκτη του Γιώργου Μπαρτζώκα: «Ένας πρώην NBAer και παίκτης του UCLA που κλειδαμπαρώθηκε σε ένα διαμέρισμα στο Sherman Oaks αφού άνοιξε πυρ κατά αστυνομικών βρέθηκε νεκρός τα ξημερώματα του Σαββάτου. Οι δυνάμεις SWAT του Λος Άντζελες εισέβαλαν στο σπίτι κι εντόπισαν το νεκρό σώμα του άνδρα. Ουδείς αστυνομικός πληγώθηκε», αναφέρει χαρακτηριστικά το ρεπορτάζ του αμερικάνικου ειδησεογραφικού πρακτορείου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ