«Θέλει τον Τιλί στον Ερυθρό Αστέρα ο Τόμιτς»

«Θέλει τον Τιλί στον Ερυθρό Αστέρα ο Τόμιτς»

Στο μεταγραφικό στόχαστρο του Ερυθρού Αστέρα και του Μίλαν Τόμιτς βρίσκεται ο πρώην ερυθρόλευκος, Κιμ Τιλί.

Ο Μίλαν Τόμιτς είναι κι επίσημα ο νέος προπονητής του Ερυθρού Αστέρα κι έχει σχεδιάσει το μεταγραφικό σχεδιασμό του με σκοπό να επιστρέψει γρήγορα στην Euroleague. Ο Σέρβος τεχνικός έχει πραγματοποιήσει κάποιες μεταγραφές ήδη, ενώ φέρεται να έχει βάλει στο στόχαστρο του και τον Κιμ Τιλί.

Σύμφωνα με τη Mozzart Sport, ο Ερυθρός Αστέρας κοιτάζει την περίπτωση του Γάλλου πάουερ φόργουορντ, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον Ολυμπιακό. Όμως το κασέ του Τιλί μοιάζει απαγορευτικό αρχικά για τα δεδομένα των Σέρβων, καθώς δεν πρόκειται να πληρώσει ένα ποσό κοντά στις 700.000 ευρώ για έναν παίκτη.

Η ομάδα του Μίλαν Τόμιτς πρόκειται να εξετάσει την περίπτωση του Γάλλου μόνο αν κατεβάσει τις απαιτήσεις του, πράγμα δύσκολο αν αναλογιστεί κανείς πως υπάρχει ενδιαφέρον για την απόκτηση του από τη Βαλένθια, αλλά και από ιταλικές ομάδες. Στα συν του Ερυθρού Αστέρα είναι το γεγονός πως είναι προπονητής ο Τόμιτς, με τον οποίον συνεργάστηκαν άριστα στον Ολυμπιακό, όμως προς το παρόν αυτή η μεταγραφή δεν πρόκειται να προχωρήσει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ