«Κοντά στην Μπασκόνια ο Νάναλι»

«Κοντά στην Μπασκόνια ο Νάναλι»

Μετά από μια διετία στη Φενερμπαχτσέ ο Τζέιμς Νάναλι κυκλοφορεί ελεύθερος και είναι λογικό να είναι περιζήτητος. Αν πιστέψουμε πάντως το δημοσίευμα της ηλεκτρονικής έκδοσης της Noticias de Alava, πρόκειται σύντομα να γίνει παίκτης της Μπασκόνια, καθότι οι διαπραγματεύσεις μαζί της έχουν προχωρήσει πολύ! Ο Νάναλι έμεινε ελεύθερος από τη Φενερμπαχτσέ και αρχικά θέλησε να […]

Μετά από μια διετία στη Φενερμπαχτσέ ο Τζέιμς Νάναλι κυκλοφορεί ελεύθερος και είναι λογικό να είναι περιζήτητος. Αν πιστέψουμε πάντως το δημοσίευμα της ηλεκτρονικής έκδοσης της Noticias de Alava, πρόκειται σύντομα να γίνει παίκτης της Μπασκόνια, καθότι οι διαπραγματεύσεις μαζί της έχουν προχωρήσει πολύ!

Ο Νάναλι έμεινε ελεύθερος από τη Φενερμπαχτσέ και αρχικά θέλησε να διερευνήσει τις πιθανότητες να βρει δουλειά στο ΝΒΑ. Έκανε μια σειρά ατομικών προπονήσεων με τους Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς, έκανε την έρευνα της εκεί αγοράς, όμως διαπίστωσε ότι δεν θα μπορούσε να βρει αυτό που ήθελε.

Έστρεψε λοιπόν ξανά το βλέμμα του στην Ευρώπη, απ’ όπου υπήρχε ενδιαφέρον. Ο Ολυμπιακός ακούστηκε αρχικά ότι τον ήθελε, στη συνέχεια η Μπαρτσελόνα, οι Βάσκοι ωστόσο εκτιμούν ότι θα φορέσει τελικά τη φανέλα της Μπασκόνια.

«Οι διαπραγματεύσεις έχουν σημειώσει σημαντική πρόοδο τις τελευταίες μέρες και είναι πολύ πιθανό σύντομα η συμφωνία να κλείσει και να επισημοποιηθεί», γράφει η Noticias de Alava.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ