ΟΦΗ : Υποδέχθηκε Νέιρα και Μεγιάδο με καλό φαί και ποδοσφαιρική κουβέντα

ΟΦΗ : Υποδέχθηκε Νέιρα και Μεγιάδο με καλό φαί και ποδοσφαιρική κουβέντα

Θερμή υποδοχή από τους ανθρώπους του ΟΦΗ στα δύο νέα αποκτήματα με τους Κρητικούς να βασίζουν πολλά στους Αργεντίνους ποδοσφαιριστές για τη νέα σεζόν.

Στο Ηράκλειο βρίσκονται τις τελευταίες ώρες τα δύο νέα αποκτήματα του ΟΦΗ, Χουάν Νέιρα και Μιγκέλ Μεγιάδο. Παρά το κουραστικό ταξίδι από την Αργεντινή, οι δύο ποδοσφαιριστές, μαζί με τους μάνατζέρ τους, αμέσως μετά την άφιξή τους δείπνησαν σε γνωστό εστιατόριο της πόλης.

Φυσικά το τραπέζι έκανε η διοίκηση των Κρητικών, με την βραδιά να κυλά με ποδοσφαιρική κουβέντα. Ετσι οι δύο Αργεντίνοι πήραν μια πρώτη γεύση από την κρητική φιλοξενία.

Να σημειωθεί ότι στο εστιατόριο βρέθηκε και ο Νίκος Παπαδόπουλος, ο οποίος καλωσόρισε τους παίκτες και τους έδωσε ραντεβού για τη Δευτέρα (9/7) στο αθλητικό κέντρο, για την πρώτη προπόνηση.

Θα δώσω τα πάντα για βοηθήσω τον ΟΦΗ» δήλωσε ο Χουάν Νέιρα, ο 25χρονος επιτελικός μέσος, ο οποίος παραδέχθηκε ότι μίλησε με τον Σέρτζιο Λεάλ, με τον οποίο υπήρξαν συμπαίκτες στο παρελθόν.

«Ο Σέρτζιο μου είπε τα καλύτερα για την ομάδα και να έρθω στον ΟΦΗ με κλειστά μάτια» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Νέιρα, ο οποίος υπογράμμισε ακόμη ότι «έχω δεί παιχνίδια του ΟΦΗ στο ίντερνετ, ξέρω ότι ήταν στην Β’ Εθνική και ανέβηκε στην Α’ Εθνική. Εχει πολύ κόσμο και καλή ομάδα».

Παράλληλα ανέφερε πως «παρακολουθώ από το ίντερνετ και το Ελληνικό ποδόσφαιρο και έχω μάθει κάποια πράγματα».

Ο Μιγκέλ Μεγιάδο, ο 25χρονος αμυντικός μέσος, τον οποίο ο ΟΦΗ απέκτησε δανεικό για ένα χρόνο από την Τσακαρίτα, ανέφερε ότι «είμαι πολύ ευχαριστημένος. Το βλέπω σαν άλμα στην καριέρα μου. Ηρθα να βοηθήσω την ομάδα να πάει μπροστά».

Ενώ για το τι γνωρίζει από τον ΟΦΗ, τόνισε ότι «η ομάδα έχει κόσμο και πιστεύω ότι αν πάει καλά η ομάδα το γήπεδο, θα είναι γεμάτο!».

Τέλος για τη δουλειά του στο γήπεδο, ανέφερε ότι «είμαι αμυντικός μέσος. Μου αρέσει να παίζω δυνατά, τρέξιμο και τάκλιν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ