Η αποστολή της Εθνικής για τους Μεσογειακούς Αγώνες

Την Δευτέρα (18/06) θα πραγματοποιηθεί η πρώτη προπόνηση της Γαλανόλευκης στο κλειστό της Νέας Κίου στη Αργολίδα.

Η αποστολή της Εθνικής για τους Μεσογειακούς Αγώνες | to10.gr

Στους Μεσογειακούς Αγώνες που θα διεξαχθούν στην Ταραγόνα από τις 22 Ιουνίου έως την 1η Απριλίου θα λάβει μέρος η Εθνική ομάδα χάντμπολ.

Την Τετάρτη (13/06) ο Ομοσπονδιακός Προπονητής, Γιάννης Αρβανίτης, ανακοίνωσε τους παίκτες που θα λάβουν μέρος στην αποστολή της γαλανόλευκης, η οποία την ερχόμενη Δευτέρα θα πραγματοποιήσει την πρώτη της προπόνησης. Οι παίκτες θα μαζευτούν στο κλειστό της Νέας Κίου στη Αργολίδα και θα ξεκινήσουν την προετοιμασία τους ενόψει των Μεοσγειακών αγώνων. Η αποστολή της Εθνικής ομάδας την Παρασκευή 22 Ιουνίου θα αναχωρήσει για την ισπανική πόλη, με στόχο μια ακόμα διάκριση.

Οι αθλητές που κάλεσε ο Ομοσπονδιακός Προπονητής Γιάννης Αρβανίτης είναι οι: Παπαδιονυσίου, Καραμπουρνιώτης, Κρητικός, Τζηράς, Κωστακίδης (Ολυμπιακός ΣΦΠ), Τσίλης, Καλόμοιρος (ΠΑΟΚ), Κυριακού, Κράλλης (Αερωπός Έδεσσας), Δομπρής (ΑΕΚ), Κεδέρης (ΑΣΕ Δούκα), Τουνγκελίδης (Δράμα 1986), Μπουκοβίνας, Χερουβείμ (Ες-Λουξεμβούργο), Μάλλιος, Γουργούμης (Μπούρσα- Τουρκία), Λοίζος (Κέρχενγκ- Λουξεμβούργο), Ιωάννου (Ποντολ Κομπολ- Γαλλία), Πασσιάς (Χιλντεσχάιμ- Γερμανία), Ηλιόπουλος (Εμπορ Ροστοκ- Γερμανία), Μιχαηλίδης (Ανόβερο Μπουργκντορφ- Γερμανία).