Όταν ο νέος προπονητής της εθνικής αποκαλεί «πρόεδρο μου» τον Μελισσανίδη, πριν φορέσει… φόρμα

Όταν ο νέος προπονητής της εθνικής αποκαλεί «πρόεδρο μου» τον Μελισσανίδη, πριν φορέσει… φόρμα

Ο Γκουστάβο Πογέτ και μια ιστορία που επιβεβαιώνει την σημερινή κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Πριν από κανά δύο εβδομάδες ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του Ντέμη Νικολαϊδή για μια κουβέντα γεμάτη ποδόσφαιρο. Εκεί ο Γκουστάβο Πογέτ, πολύ πριν μπει στο κάδρο για τον πάγκο της εθνικής μας ομάδας είπε πολλά και όμορφα. Κυρίως όμως έδειξε τον μεγάλο του σεβασμό στον Δημήτρη Μελισσανίδη.

«Η σχέση μου με τον πρόεδρό μου -έτσι τον αποκαλώ εγώ- τον Μελισσανίδη, είναι εξαιρετική. Κάποια στιγμή, δεν το ξέρετε, ήμασταν σε ένα εστιατόριο, χαιρετηθήκαμε και μιλήσαμε» αποκάλυψε ο Ουρουγουανός που ως γνωστόν πέρασε στο παρελθόν από τον πάγκο της ΑΕΚ και όπως φαίνεται αυτό του έδωσε την ευκαιρία να γνωρίσει ανθρώπους που εκτιμά.

Λίγο μετά; Ο Πογέτ μπήκε από την… εξωτερική στην κουβέντα για τον εθνικό μας πάγκο. Και τελικά δεν ήταν απλά ένα αουτσάιντερ, αλλά το πρόσωπο στο οποίο η ΕΠΟ επένδυσε την επόμενη ημέρα του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Σύμπτωση θα πει κανείς, για τις δύο ιστορίες που σαφώς και δεν πρέπει να τις βάζει κανείς στο… ίδιο καζάνι (αν μιλάμε για την ομοσπονδία ποδοσφαίρου και όχι για κάποιο τοπικό σωματείο). Σύμπτωση. Και γιατί όχι; Σύμπτωση και μάλιστα από εκείνες τις ωραίες. Έστω σε μια εποχή που αποτελεί κοινό μυστικό ότι η ΑΕΚ κάνει ότι θέλει στο πάρκο Γουδή. Ή πιο σωστά; Το πάρκο Γουδή λες και προσπαθεί να κάνει σταθερά ότι επιθυμεί η ΑΕΚ.

Κάποιοι θα σκεφτούν ότι η προηγούμενη διοίκηση, εκείνοι του Γραμμένου στην εποχή που ο ισχυρός της ΕΠΟ ήταν ο ΠΑΟΚ έσπευσαν να δώσουν τη φόρμα της εθνικής ομάδας και τη γωνιά του πάγκου της στον Άγγελο Αναστασιάδη με τα γνωστά καταστροφικά αποτελέσματα.

Κάποιοι άλλοι θα πουν ότι για πολλοστή φορά το μέλλον της εθνικής μοιάζει έτοιμοι να… παιχθεί στα ζάρια διότι ο Πογιέτ μπορεί να έχει καλούς φίλους αλλά έχει καιρό να μας θυμίσει ότι είναι και καλός προπονητής.

Και όλοι μαζί; Όλοι μαζί θα συμφωνήσουν σε κάτι διαφορετικό. Στο γεγονός ότι αν ο Πογέτ είχε δηλώσει πριν από δύο εβδομάδες ότι «πρόεδρος μου είναι ο Μαρινάκης», αποκλείεται να γίνονταν ο επόμενος προπονητής της εθνικής μας ομάδας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ