Χαμός στην ΕΠΟ: Ο Φιλιππούσης αρνείται να υλοποιήσει απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής!

Χαμός στην ΕΠΟ: Ο Φιλιππούσης αρνείται να υλοποιήσει απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής!

Συνεχίζονται τα... απίστευτα με τον Φιλιππούση στην ΕΠΟ.

Βασιλικότερος του βασιλέως νιώθει ο Ιάκωβος Φιλιππούσης στους κόλπους της ΕΠΟ, προκαλώντας και το χριστουγεννιάτικο ταξίδι του Τάκη Μπαλτάκου στη Θεσσαλονίκη και τον Μάκη Γκαγκάτση.

Με τις πλάτες του Γιαννάκη και του Τίγρη, ο CEO κάνει ότι θέλει στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία και χαρακτηριστικό είναι ένα περιστατικό που σημειώθηκε τον περασμένο Νοέμβριο.

Συγκεκριμένα, η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ αποφάσισε να τοποθετήσει συγκεκριμένο υπάλληλο στη θέση του προϊστάμενου στο τμήμα γυναικείου ποδοσφαίρου. Παρότι το καταστατικό αναφέρει ρητά ότι στα καθήκοντα του Εκτελεστικού Διευθυντή είναι η υλοποίηση των αποφάσεων της Εκτελεστικής Επιτροπής σύμφωνα με τις οδηγίες του προέδρου, o Φιλιππούσης, αρνείται να υλοποιήσει τη συγκεκριμένη απόφαση.

Ο λόγος; Ο Φιλιππούσης φέρεται να υποστηρίζει, πως η απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ είναι παράνομη. Θεωρεί, προφανώς, ότι για τη διαχείριση του προσωπικού της Ομοσπονδίας δεν πέφτει λόγος σε κανέναν άλλο εντός ΕΠΟ, μηδενός του προέδρου εξαιρουμένου.

Πρόκειται για ακόμη ένα περιστατικό που δείχνει και την κωμικοτραγική κατάσταση που επικρατεί στους κόλπους της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ