Πρόκληση με Βάτσιο από Μπένετ

Πρόκληση με Βάτσιο από Μπένετ

Ο αρχιδιαιτητής, Στιβ Μπένετ συνεχίζει τις προκλήσεις, καθώς όχι μόνο δεν τιμώρησε τον Αριστείδη Βάτσιο που «τίναξε» το ματς του Ολυμπιακού Β' με την Κηφισιά, αλλά τον έχει κανονικά στους ορισμούς για το Κύπελλο.

Ο Στιβ Μπένετ κάνει ότι περνάει από το χέρι του για να προκαλέσει με τους ορισμούς του, καθώς όρισε στο ματς του Άρη με τον Λεβαδειακό για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδος τον Αριστείδη Βάτσιο.

Την ώρα που ο Έλληνας ρέφερι «τίναξε» στον αέρα την αναμέτρηση του Ολυμπιακού Β’ με την Κηφισιά πριν από λίγες μέρες ήταν ο υπαίτιος για την αποχώρηση των Πειραιωτών, ο Μπένετ όχι μόνο δεν τον τιμώρησε, αλλά ουσιαστικά τον επιβράβευσε για την… εντυπωσιακή παρουσία του στο ματς.

Ο Άγγλος αρχιδιαιτητής κάνει ότι περνάει από το χέρι του για να προκαλεί, για αυτό και αποφάσισε σε χρόνο ρεκόρ να «πριμοδοτήσει» τον Βάτσιο, χωρίς να ενδιαφέρεται που επικρατεί ο κακός χαμός με τον Έλληνα ρέφερι.

Ο Βάτσιος είναι ο διαιτητής που είχε ανακαλύψει την απευθείας κόκκινη κάρτα στον Κωστή στο ματς του Ολυμπιακού Β’ με την Κηφισιά στον Ρέντη, προκαλώντας τις πολλές διαμαρτυρίες των ανθρώπων των Πειραιωτών, αλλά και την αποχώρηση τους από το παιχνίδι.

Όλα αυτά μετά τα «εγκλήματα» που έχουν γίνει κατά των ερυθρόλευκων και σε Αιγάλεω και Καλλιθέα, με τον Μπένετ να το έχει πάει πλέον σε άλλο επίπεδο με τους ορισμούς και να επιβραβεύει όσους κάνουν διαιτητικά «εγκλήματα» μόνο κατά του Ολυμπιακού. Και ο Βάτσιος είναι το πιο τρανταχτό παράδειγμα.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Άγγλος έχει εκτεθεί για τα καλά με τις αποφάσεις του, όλοι πλέον μιλούν για κακές διαιτησίες, η ίδια η Κηφισιά τον «άδειασε» για το λάθος του Βάτσιου στον Ρέντη, όμως εκείνος δεν καταλαβαίνει και συνεχίζει τις προκλήσεις όσο δεν πάει…

Οι ορισμοί στην αναμέτρηση του Άρη με τον Λεβαδειακό:

Διαιτητής: Τσέτσιλας (Γρεβενών)
Βοηθοί: Κούλα (Ξάνθης), Κωνσταντίνου (Πρέβεζας/Λευκάδας)
4ος: Βάτσιος (Δυτ. Αττικής)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ