Ολυμπιακός: Μόνος του και όλοι τους! Και τους νίκησε!

Ολυμπιακός: Μόνος του και όλοι τους! Και τους νίκησε!

Ο Ολυμπιακός πάλεψε εναντίον όλων! Κυβέρνησης, ΕΠΟ, Σούπερ Λιγκ και 11 ομάδων που κρατούσαν τον καταδικασμένο Βασίλη Γκαγκάτση στη Λίγκα. Και τώρα δικαιώνεται βλέποντας την νομιμότητα να επικρατεί!

Το θυμάστε εκείνο το 11-2 για το οποίο πανηγύριζαν τα «παπαγαλάκια» της… εξυγίανσης; Οι φίλοι του Μάκη, του μπαμπά του Γκαγκάτση; Θυμάστε που ο Υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης δεν… είδε, δεν… άκουσε, δεν… ήξερε τίποτα; Θυμάστε που ο Βαγγέλης Γραμμένος «κλείστηκε ξανά στην ντουλάπα» όπως τότε που βγήκε με την κουμπούρα στην Τούμπα ο Ιβάν;

Όλα αυτά για τον καταδικασμένο πρωτόδικα με 5 χρόνια κάθειρξη, Βασίλη Γκαγκάτση που κόντρα σε όλα και τους νόμους βεβαίως όχι απλά δεν αποχώρησε την επόμενη στιγμή αλλά είχε και την αμέριστη στήριξη της… εξυγίανσης.

Των ανθρώπων που ήρθαν να… σώσουν το ποδόσφαιρο, να αλλάξουν τις Κυριακές μας, αλλά δεν είχαν πρόβλημα να παραβούν τους νόμους, για χάρη του Βασίλη, του φίλου τους, του σύμβουλού τους!

Μόνο ο Ολυμπιακός αντιμετώπισε ως όφειλε την κατάσταση ζητώντας το αυτονόητο. Την εφαρμογή της νομιμότητας! Καταδικασμένος για θέματα ποδοσφαίρου ο Βασίλης Γκαγκάτσης δεν είχε θέση στο ποδόσφαιρο.

Και ο Ολυμπιακός έκανε τα πάντα για να εφαρμοστούν οι νόμοι. Και στις 21 Μαρτίου έθεσε το θέμα στην Λίγκα. Για να προκύψει αυτό το 11-2 που λέμε στο ξεκίνημα. Ο Ολυμπιακός και η ΑΕΛ μόνο ψήφισαν το τέλος του Γκαγκάτση από τη θέση του διευθύνοντα σύμβουλο.

Ο Ολυμπιακός συνέχισε τη «μάχη» του με κάθε νόμιμη ενέργεια που είχε την δυνατότητα να κάνει. Οι… εξυγιαντές «σφύριζαν αδιάφορα», σα να μην συνέβη η καταδίκη για τον Γκαγκάτση.

Ήξεραν πως ο νόμος πρέπει να εφαρμοστεί. Ήξεραν πως αν δεν τον εφαρμόσουν θα έρθει η ώρα που κάποιοι θα το κάνουν. Και τότε θα μπλέξουν όλοι, ως συνένοχοι.

Μετά από τόσο καιρό, ο νόμος εφαρμόζεται. Ο Ολυμπιακός βγαίνει νικητής σε μια μάχη που ήταν μόνος του και όλοι τους!

Και τους νίκησε, γιατί είχε την νομιμότητα μαζί του! Στο τέλος άλλωστε η αλήθεια (η πραγματική…) και η νομιμότητα θριαμβεύει!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ