Ένα πρωτάθλημα που δεν διακόπτεται με τίποτα, μια κυβέρνηση που απλώς παρακολουθεί και ένας Ιβάν που χαίρεται

Ένα πρωτάθλημα που δεν διακόπτεται με τίποτα, μια κυβέρνηση που απλώς παρακολουθεί και ένας Ιβάν που χαίρεται

Την ώρα που παράγοντες του ΠΑΟΚ υποκινούν ανοιχτά σε βίαιες εκδηλώσεις και οι πληροφορίες για το θάνατο του φιλάθλου του Άρη αποκαλύπτουν οργανωμένη επίθεση, η κυβέρνηση όχι μόνο δεν κάνει τίποτα, αλλά εισαγγελείς κατόπιν χειρόγραφων ανώνυμων καταγγελιών που υιοθετούν τις θέσεις του ΠΑΟΚ τα βάζουν με την ΕΕΑ επειδή έκανε απλά τη δουλειά της και όλοι διευκολύνουν το επικοινωνιακό παιχνίδι του Ιβάν Σαββίδη.

Όλα τα είχαμε, η πρωτοφανής θεωρία – που δυστυχώς πήρε τη μορφή πολυδιαφημισμένης εισαγγελικής έρευνας  – ότι η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού υποκίνησε αθλητική βία μας έλειπε.

Και είναι κάτι ανεξήγητες συμπτώσεις, με τον Κυριάκο Θωμαΐδη να προαναγγέλλει την εισαγγελική έρευνα μία ημέρα πριν καν εμφανιστεί η χειρόγραφη καταγγελία στην Βιργινία Σακελλαρόπουλου.

Οι συμπτώσεις δεν σταματούν εκεί και ίσως θα έπρεπε να απασχολήσουν κάποιο συνάδελφο της κ. Βιργινίας Σακελλαρόπουλου με την τελευταία να βρίσκει… για 2η ή 3η φορά ανώνυμη χειρόγραφη επιστολή, όλες λέγεται με τον ίδιο γραφικό χαρακτήρα και όλες δημοσιεύονται αποκλειστικά από τον Κυριάκο Θωμαΐδη ακόμη και πριν κατατεθούν!

Το ίδιο είχε συμβεί τον Σεπτέμβριο του 2017 όπου ανώνυμη χειρόγραφη επιστολή είχε ανακοινωθεί από τον Κυριακο Θωμαΐδη και είχε στείλει στην κ. Βιργινία Σακελλαρόπουλου που την διαβίβασε για κατεπείγουσα έρευνα!

Γιατί, όντως, αυτό είναι το περιεχόμενο της εισαγγελικής παραγγελίας της κ. Βιργινίας Σακελλαροπούλου, Εισαγγελέως Εφετών και με γνωστές απόψεις για τα ποδοσφαιρικά, σε σχέση με την απόφαση της ΕΕΑ και τη δημοσιοποίησή της.

Με ένα πρωτοφανές σκεπτικό, υποστήριξε ότι η ανακοίνωση πορίσματος, που αποκάλυπτε τη πολυϊδιοκτησία, αποτελεί υποκίνηση βίας, επειδή θα αντιδρούσαν οι οπαδοί.

Όμως, την ίδια στιγμή όταν η διοίκηση του ΠΑΟΚ, με πρώτο και καλύτερο τον αντιπρόεδρο Μάκη Γκαγκάτση κάνει δηλώσεις που όντως υποκινούν τη βία, με τις αναφορές τους στην Ελλάδα που θα χωριστεί στα δύο και το αίμα που θα χυθεί, γιατί δεν μιλάει κανείς;

Όταν πηγαίνουν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ και ψάχνουν υπουργούς και βουλευτές  για «να διαμαρτυρηθούν», με τρόπο καθόλου αυθόρμητο αλλά πλήρως οργανωμένο, γιατί κανείς δεν μιλάει;

Όταν έχουμε μπροστά μας υποκινούμενες διαδηλώσεις, ωμό εκβιασμό όλων των κομμάτων να στηρίξουν τον ΠΑΟΚ και προτροπή στη βία, γιατί κανείς δεν μιλάει;

Γιατί κανείς από την κυβέρνηση, αλλά και από την αντιπολίτευση δεν μιλάει για την υπόθεση της δολοφονίας του οπαδού του Άρη Τόσκο Μποζατζίσκι, παρότι πια υπάρχουν τα στοιχεία που δείχνουν ότι ο θάνατός του ήρθε ως αποτέλεσμα οργανωμένης επίθεσης χούλιγκαν του ΠΑΟΚ, με σημαντικό ρόλο του οργανωμένου οπαδού Γραμματικόπουλου, κολλητού φίλου του Διαμαντίδη και του Μάκη Γκαγκάτση και άλλων ανθρώπων που σχετίζονται με τη διοίκηση του ΠΑΟΚ;

Γιατί τότε δεν διακόπηκε το πρωτάθλημα, ύστερα από μια τόσο ακραία μορφή οπαδικής βίας και γιατί δεν διακόπτεται έστω και τώρα με βάση τα στοιχεία που υπάρχουν για αυτή την υπόθεση και τα οποία περιλαμβάνονται στη δικογραφία;

Η απάντηση σε όλα τα παραπάνω ερωτήματα είναι μία: Ιβάν Σαββίδης.

Επί των ημερών του Σαββίδη ο ΠΑΟΚ ζει μία από τις χειρότερες εποχές της ιστορίας τους.

Αποδείχτηκε ότι υπάρχει πολυϊδιοκτησία ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και στην Ξάνθη και κανονικά αυτό θα σήμαινε υποβιβασμό εάν δεν ερχόταν η γνωστή τροπολογία της κυβέρνησης που μετέτρεψε την ποινή σε απλή αφαίρεση βαθμών.

Τέτοιες πρακτικές δεν ταιριάζουν στην ιστορία του ΠΑΟΚ, όπως δεν ταιριάζει η συσχέτιση με όλη την κακόφημη υπόθεση της «εξυγίανσης», με τα στημένα σφυρίγματα και το ακόμη πιο στημένο VAR.

Όπως, δεν ταιριάζουν στον ΠΑΟΚ να στηρίζεται στους κάθε λογής Θωμαΐδηδες, τις θεωρίες τους και τους εισαγγελείς που είναι πρόθυμοι να της αναπαράγουν.

Μόνο που όλα αυτά είναι απλώς ένα επικοινωνιακό παιχνίδι που δεν αφορά τον ΠΑΟΚ και τον κόσμο του.

Αφορά μόνο τον Ιβάν Σαββίδη.

Έναν άνθρωπο που ήρθε νύχτα στην Ελλάδα, εξακολουθεί να μην έχει ουσιαστικούς δεσμούς με τη χώρα, και που όταν το κρίνει αναγκαίο, πάλι νύχτα θα φύγει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ