Σούπερ ταλέντο ο γιος Ντανίλοβιτς!

Σούπερ ταλέντο ο γιος Ντανίλοβιτς!

Ο Βουκ, γιος του μυθικού Πρέντραγκ, συνεχίζει την παράδοση του πατέρα του.

Το μήλο θα πέσει κάτω από τη μηλιά. Κλασσικό. Ταιριάζει γάντι και στην περίπτωση του Πρέντραγκ Ντανίλοβιτς. Ο παλιός μεγάλος άσος της Εθνικής Σερβίας με τεράστια καριέρα σε Παρτιζάν και Βίρτους Μπολόνια βλέπει ότι ο γιος του βαδίζει στα βήματά του.

Ο 15χρονος Βουκ Ντανίλοβιτς είναι ένα από τα μεγάλα αστέρια της ηλικίας του στο σέρβικο μπάσκετ, βελτιώνεται κάθε μέρα και είναι ήδη ξεκάθαρο ότι έχει ένα λαμπρό μέλλον μπροστά του.

Διαβάστε επίσης: Η μεγάλη απόφαση του Νίκολα Μιλουτίνοφ

Όπως αναφέρει η «Νόβοστι» του Βελιγραδίου: «ο γιος του θρύλου της Παρτιζάν παίζει σαν να είναι σε… έκσταση και η Σερβία πανηγυρίζει αφού περίμενε καιρό έναν τέτοιο παίκτη».

Στο τελευταίο ματς και στη νίκη 107:58 της πρωτοπόρου Mega επί της ομάδας της Νις, ο Βουκ ήταν το κεντρικό πρόσωπο αυτού του αγώνα με 32 πόντους και δείκτη χρησιμότητας index: 40.

Τα στατιστικά του εντυπωσιακά: 32π, 10/14 δίποντα, 3/5 τρίποντα, 3/4 FT, 5 ριμπάουντ, 5 ασίστ, 2 κλεψίματα και 1 μπλοκ.
Τον νεαρό Ντανίλοβιτς είχε αναλάβει από τα 12 του ο Ντούσκο Βουγιόσεβιτς με την ιστορία να επαναλαμβάνεται 33 χρόνια μετά.

Ηταν το 1986 όταν στα στα πρώτα του προπονητικά βήματα τότε ο Σέρβος κόουτς είχε αναλάβει τον πατέρα Ντανίλοβιτς και μαζί με άλλους… άγνωστους τότε (Πάσπαλι, Τζόρτζεβιτς, Πετσάρσκι, Ομπράντοβιτς).

Έγραψαν ιστορία οδηγώντας την Παρτιζάν στην κατάκτηση του τίτλου στην πρώην Γιουγκοσλαβία.

Πηγή: in.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ