Διαμαντίδης : «Θα είναι μία δύσκολη χρονιά, θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας»

Διαμαντίδης : «Θα είναι μία δύσκολη χρονιά, θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας»

Στα νέα δεδομένα του Παναθηναϊκού αναφέρθηκε ο Δημήτρης Διαμαντίδης, ο οποίος υποστήριξε ωστόσο ότι η ομάδα πρέπει να είναι ενωμένη και ο κόσμος δίπλα της.

Για το μέλλον του Παναθηναϊκού μίλησε ο Δημήτρης Διαμαντίδης.

Ο νέος General Manager του συλλόγου, υπογράμμισε πως παρόλο τις δυσκολίες ο Παναθηναϊκός κάνει μια νέα αρχή με στόχο να πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα, ενώ υποστήριξε πως περιμένει τον κόσμο δίπλα στην ομάδα.

«Ο Παναθηναϊκός έχει στόχο να πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα. Είναι μια νέα προσπάθεια για εμάς. Θα κάνουμε τα πάντα για να κρατήσουμε τον Παναθηναϊκό ανταγωνιστικό. Είμαι σε μια ομάδα που μεγάλωσα και πέρασα πολλά χρόνια και σε αυτή τη στιγμή έπρεπε να είμαι εκεί. Είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα λόγω της πανδημίας. Θα κάνουμε υπομονή, θα ακολουθήσουμε τις οδηγίες και σιγά σιγά όπως όλος ο κόσμος θα αρχίσουμε να επανερχόμαστε στην κανονικότητα. Στον κόσμο του Παναθηναϊκού είπαμε την αλήθεια. Θα είναι μια δύσκολη χρονιά, αλλά ενωμένοι θα κρατήσουμε την ομάδα ανταγωνιστική. Θα παλεύουμε και θα έχουμε μια ωραία εικόνα στο γήπεδο. Θέλουμε ο κόσμος να είναι δίπλα μας και στέκεται όπως όλα αυτά τα χρόνια. Καμία από τις ομάδες δεν θα είναι έτοιμες. Υπήρχε μια απραξία μηνών. Παιχνίδι με παιχνίδι θα είμαστε πιο έτοιμοι. Ετοιμότητα δεν θα έχουμε στο 100% θα πρέπει να προσαρμοστούμε σε αυτό. Στόχος είναι η κατάκτηση, αλλά βήμα βήμα»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ