Γιαννόπουλος : «Χαμηλό σχήμα και πίεση έφεραν τη νίκη»

Γιαννόπουλος : «Χαμηλό σχήμα και πίεση έφεραν τη νίκη»

Ο Χάρης Γιαννόπουλος μίλησε για τη νίκη του Προμηθέα απέναντι στην ΑΕΚ.

Ο Προμηθέας νίκησε την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ για τον εξ αναβολής αγώνα της 4ης αγωνιστικής της Basket League, με τον Χάρη Γιαννόπουλο να στέκεται στην πίεση που άσκησαν οι φιλοξενούμενοι.

«Είχαμε και εμείς απουσίες. Έπρεπε να χαμηλώσουμε το σχήμα και να πιέσουμε. Κάναμε πολύ καλή δουλειά σε αυτό το κομμάτι. Μας βγήκε. Η ΑΕΚ είχε απουσίες και ελπίζω να μην έχει στο μέλλον. Είναι μεγάλη ομάδα, πρέπει να πετύχει τους στόχους της και είναι κρίμα να την βλέπεις αποδεκατισμένη», ανέφερε αρχικά στην κάμερα της ΕΡΤ και πρόσθεσε:

«Το πρωτάθλημα δεν είναι τόσο ανταγωνιστικό όσο τα προηγούμενα χρόνια. Ελπίζουμε οι ομάδες να λειτουργούν σωστά και επαγγελματικά, ώστε να είναι όλα καλύτερα στο πρωτάθλημα».

Ερωτηθείς για τους τραυματισμούς και τα πολλά κρούσματα Covid-19 στην ομάδα τόνισε: «Μας στοίχισε. Στο Eurocup είχαμε σταθερά απουσίες. Είναι καλό όμως τώρα, γιατί ελπίζουμε ότι δεν θα νοσήσουμε στη συνέχεια. Είχαμε και τραυματισμούς. Πιεστήκαμε για αποτελέσματα, δεν είχαμε χρόνο. Ο Γκάρετ τραυματίστηκε, δεν βρήκε ποτέ ρυθμό. Είναι περισσότερο η ατυχία».

Για το πώς αισθάνεται στον Προμηθέα: «Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ. Το διασκεδάζω. Ο κόουτς Γιατράς και το σωματείο με εμπιστεύονται».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ