Άρης – Μέρος του προγράμματος Χάνλαν και Σιδηροηλίας – Εκτός ο Σχίζας

Άρης – Μέρος του προγράμματος Χάνλαν και Σιδηροηλίας – Εκτός ο Σχίζας

Ελπίδες για να είναι έτοιμοι ενόψει της αναμέτρησης με το Περιστέρι έχουν οι Ολιβιέ Χάνλαν και Γιάννης Σιδηροηλίας, με τον Σταύρο Σχίζα να παραμένει εκτός.

Ο Άρης συνεχίζει την προετοιμασία του ενόψει της αναμέτρησης κόντρα στο Περιστέρι, με τον Γιάννη Καστρίτη να βλέπει τους Ολιβιέ Χάνλαν και Γιάννη Σιδηροηλία να βγάζουν μέρος του κανονικού προγράμματος.

Αυτό σημαίνει πως υπάρχουν ελπίδες για να δώσουν το παρών στην αναμέτρηση, ενώ μοναδική απουσία για τον Έλληνα τεχνικό είναι ο Σταύρος Σχίζας που παραμένει εκτός.

H ενημέρωση της ΚΑΕ Άρης:

Μετά από το ρεπό της Κυριακής (28/11), οι καλαθοσφαιριστές του ΑΡΗ επέστρεψαν στο παρκέ, προκειμένου να μπουν στην τελική ευθεία της προετοιμασίας τους για τον αγώνα με το Περιστέρι (05/12, 17:00), στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Stoiximan Basket League.

Το πρόγραμμα της Δευτέρας (29/11) περιλάμβανε μία μεσημεριανή προπόνηση στο «Nick Galis Hall». Ο Ολιβιέ Χάνλαν (θλάση) και ο Γιάννης Σιδηροηλίας (κοιλιακοί προσαγωγοί) ακολούθησαν ένα μικρό κομμάτι της προπόνησης. Οι υπόλοιποι παίκτες, πλήν του Σταύρου Σχίζα, ήταν κανονικά στη διάθεση του Γιάννη Καστρίτη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ