«Μπαμ» με Γκριγκόνις ο Παναθηναϊκός

«Μπαμ» με Γκριγκόνις ο Παναθηναϊκός

Οι Πράσινοι τα βρήκαν με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας για την απόκτηση του Μάριους Γκριγκόνις και ο Λιθουανός γκαρντ ετοιμάζεται να φορέσει τα πράσινα!

Ετοιμος να πραγματοποιήσει μια σπουδαία μεταγραφή είναι ο Παναθηναϊκός, με τους Πράσινους να φτάνουν σε συμφωνία με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας για τον Μάριους Γκριγκόνις.

Το Τριφύλλι τα βρήκε σε όλα με τη ρώσικη ομάδα για την απόκτηση του Λιθουανού γκαρντ, ο οποίος αναμένεται να υπογράψει διετές συμβόλαιο, ενώ το συνολικό κόστος της μεταγραφής του 28χρονου, που συμπεριλαμβάνει το buy out, θα φτάσει τα 2 εκατομμύρια ευρώ.

Διαβάστε επίσης: Χαμός στη Euroleague: Ξεχάστε όσα ξέρατε…

Ο Γκριγκόνις αποτελούσε τον εκλεκτό του Ντέγιαν Ράντονιτς για τη θέση «2», μετά την αποχώρηση του Νεμάνια Νέντοβιτς, με τους Πράσινους να καλύπτουν με τον Λιθουανό το κενό που άφησε η αποχώρηση του Σέρβου σούπερ σταρ.

Ο 28χρονος άσος θα αποτελέσει την τρίτη φετινή μεταγραφή του Παναθηναϊκού, μετά τους Πάρις Λι (Μονακό) και Παναγιώτη Καλαϊτζάκη (Λιετκαμπέλις), με τους Πράσινους να προσθέτουν στην περιφέρειά τους έναν πολύ ποιοτικό και έμπειρο γκαρντ. Οι άνθρωποι του Τριφυλλιού κινήθηκαν μεθοδικά και κατάφεραν να φτάσουν σε συμφωνία με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, με τον Μάριους Γκριγκόνις να «σπάει» το συμβόλαιό του με ρώσικη ομάδα και να ετοιμάζει τις βαλίτσες του για την Ελλάδα.

Ο Γκριγκόνις πέρσι αγωνίστηκε σε 16 παιχνίδια στην Euroleague, έχοντας μέσο όρο 8.5 πόντους, με 41.2% στα δίποντα, 43.1% στα τρίποντα και 91.7% στις βολές, ενώ είχε επίσης 1.4 ριμπάουντ, 1.9 ασίστ και 0.6 κλεψίματα.

Ο Λιθουανός γκαρντ έχει συμβόλαιο με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας μέχρι το καλοκαίρι του 2024, αλλά δεν ήταν διατεθειμένος να επιστρέψει στην πρωτεύουσα της Ρωσίας, από την οποία έφυγε μετά την εισβολή στην Ουκρανία.

Εκτός από την ΤΣΣΚΑ, στο παρελθόν είχε αγωνιστεί σε Ζαλγκίρις, Αλμπα, Τενερίφη και Μανρέσα, με τον Παναθηναϊκό να προσθέτει στο ρόστερ του τον 28χρονο και τον Ντέγιαν Ράντονιτς να τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ