Ολυμπιακός: Με… φόρα από την Αρμάνι υποδέχεται την ΑΕΚ

Ολυμπιακός: Με… φόρα από την Αρμάνι υποδέχεται την ΑΕΚ

Ο Ολυμπιακός, λίγες μέρες μετά τη νίκη επί της Αρμάνι Μιλάνο, υποδέχεται την ΑΕΚ το απόγευμα (19:15) στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Basket League

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε τον πρώτο γύρο της Regular Season της Euroleague με νίκη επί της Αρμάνι Μιλάνο (82-66) και μετά από 17 αγωνιστικές βρίσκεται στην 1η θέση της βαθμολογίας, παρέα με Μπασκόνια, Μονακό, Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης.

Δύο μέρες μετά τον θρίαμβο επί των Ιταλών, η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα επιστρέφει στην ελληνική πραγματικότητα. Οι Πειραιώτες θα υποδεχθούν σήμερα το απόγευμα (19:15) την ΑΕΚ στο ΣΕΦ, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Basket League.

Στόχος του Ολυμπιακού αποτελεί το νικηφόρο σερί στο πρωτάθλημα και το 11χ11, κόντρα στην 6η «’Ενωση» των 6 νικών και 4 ηττών μέχρι στιγμής στην Basket League.

Η ΑΕΚ με τη σειρά της προέρχεται από μία σημαντική εντός έδρας νίκη με σκορ 73-70 επί της Τόφας για το Basketball Champions League και θέλει να βάλει δύσκολα στον πρωτοπόρο Ολυμπιακό, με την αποστολή της φυσικά να κρίνεται ως εξαιρετικά δύσκολη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ