Ολυμπιακός: Κόντρα στον ΠΑΟΚ πριν τη «διαβολοβδομάδα»

Ολυμπιακός: Κόντρα στον ΠΑΟΚ πριν τη «διαβολοβδομάδα»

Ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί τον ΠΑΟΚ στο ΣΕΦ (26/03, 19:15) στο παιχνίδι που θα κλείσει το πρόγραμμα της 20ης αγωνιστικής της Basket League.

Συνεχίζεται η δράση στην Basket League με αμείωτο ενδιαφέρον, με τρεις αναμετρήσεις που θα ολοκληρώσουν την 29η αγωνιστική του πρωταθλήματος, με το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ να ξεχωρίζει.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα υποδεχθούν τον «δικέφαλο» στο τελευταίο χρονικά ματς της ημέρας, με στόχο ακόμα μία νίκη εντός συνόρων και να πάει στην ερχόμενη «διαβολοβδομάδα» της Euroleague με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία και μετά την ήττα από την Παρτιζάν στο Βελιγράδι. Οι Θεσσαλονικείς από την άλλη όπως δήλωσε χθες και ο Φώτης Τακιανός, θέλουν να παρουσιαστούν όσο πιο ανταγωνιστικοί γίνεται και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός τέτοιου αγώνα.

Διαβάστε επίσης: Το… στριπτίζ του «συστήματος» είναι ιστορικό!

Στα υπόλοιπα ματς, το Περιστέρι υποδέχεται τον Κολοσσό Ρόδου και θέλει τη νίκη στη μάχη που δίνει για να μπει στην 4άδα, ενώ η Καρδίτσα και το Λαύριο θα μονομαχήσουν στην έδρα της πρώτης σε έναν αγώνα μεγάλης σημασίας για την παραμονή στην κατηγορία.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

15:45 Περιστέρι – Κολοσσός Ρόδου
17:00 Καρδίτσα – Λαύριο
19:15 Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ

Η βαθμολογία:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ