Οριστικό: Νοκ-άουτ ο Σλούκας με Παναθηναϊκό

Οριστικό: Νοκ-άουτ ο Σλούκας με Παναθηναϊκό

Μεγάλη απώλεια για τον Ολυμπιακό ενόψει ντέρμπι «αιωνίων», καθώς ο Κώστας Σλούκας θα είναι οριστικά εκτός από το Game 2 στο ΟΑΚΑ

Ο Ολυμπιακός κοντράρεται με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ στο Game 2 της σειράς των τελικών, με τους ερυθρόλευκους να έχουν μια πολύ σημαντική απώλεια να διαχειριστούν.

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν θα έχει οριστικά στη διάθεση του πλέον τον Κώστα Σλούκα για το ματς στο ΟΑΚΑ, καθώς ο Έλληνας γκαρντ δεν κατάφερε να ξεπεράσει την γαστρεντερίτιδα που τον ταλαιπωρεί εδώ και μερικές μέρες και θα μείνει εκτός.

Υπενθυμίζεται ότι ο Σλούκας είχε απουσιάσει από τις δύο τελευταίες προπονήσεις του Ολυμπιακού λόγω της ασθένειας που τον είχε καταβάλει, κάτι που έκανε εξ αρχής δύσκολη την παρουσία του στο Game 2.

Από εκεί και πέρα, με τον Σλούκα εκτός δράσης και τον Αϊζάια Κάνααν να μην είναι δηλωμένος στο ρόστερ της Basket League, οι καθαροί γκαρντ του Ολυμπιακού είναι πλέον ο Τόμας Γουόκαπ και ο Μιχάλης Λούντζης, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να καλείται να προχωρήσει σε αλλαγές στο συνηθισμένο του ροτέισον.

Την θέση του Σλούκα στην 12αδα θα πάρει είτε ο Βενιαμίν Αμπόσι είτε ο Παναγιώτης Τσάμης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ