Άρης: Την Τετάρτη η «πρώτη» συγκέντρωση στο «Nick Galis Hall»

Άρης: Την Τετάρτη η «πρώτη» συγκέντρωση στο «Nick Galis Hall»

Η πρώτη φετινή συγκέντρωση της ομάδας του Άρη προγραμματίστηκε να γίνει την Τετάρτη (16/8) στις 18:00 στο «Nick Galis Hall».

Η πρώτη φετινή συγκέντρωση της ομάδας του Γιάννη Καστρίτη προγραμματίστηκε να γίνει την Τετάρτη (16/08) στις 18:00 στο «Nick Galis Hall», με φόντο τη σεζόν 2023/24 που είναι απαιτητική καθώς επιφυλάσσει υποχρεώσεις εντός κι εκτός συνόρων για τον Άρη.

Απόντες θα είναι οι διεθνείς Λευτέρης Μποχωρίδης και Σίλβιο Ντε Σόουζα, ενώ ο νεοαποκτηθείς Ρόνι Χάρελ θα αφιχθεί στη Θεσσαλονίκη το Σάββατο 19/08. Ο Βασίλης Τολιόπουλος αναμένεται απόψε (14/08) στη Θεσσαλονίκη και για να ενσωματωθεί στην προετοιμασία την Παρασκευή 18/08, έπειτα από ολιγοήμερη άδεια.

Διαβάστε επίσης: «Οριστικά στον Ολυμπιακό ο Μπρίνιτς»

Σήμερα, το πρώτο γκρουπ παικτών του Άρη πέρασε από τις απαραίτητες αιματολογικές, καρδιολογικές και από απεικονιστικές εξετάσεις.

Οι «τυχεροί» ήταν ο Ίσμαελ Σανόγκο, ο Γιώργος Φίλλιος, ο Φίλιππος Τσαχτσίρας και οι Ρόμπερτς Μπλούμπεργκς, Μάνι Μπέιτς και Μάρκους Καρ, οι οποίοι αφίχθηκαν χθες (13/08) στη Θεσσαλονίκη. Οι υπόλοιποι παίκτες θα περάσουν από τις προανεφερθέντες εξετάσεις το πρωί της Τετάρτης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ